Lidingö

Hagkroken 16

30 000 000 kr  

SÅLD

Slutpris: 25 000 000 kr

VATTENUTSIKT PÅ FÖRSTA PARKETT I SYDLÄGE PÅ LIDINGÖ

I vackra omgivningar och milsvid utsikt över Lilla Värtan och Norra Djurgården återges denna OBEBYGGDA fastighet att förvärva. Fastigheten har beviljats ett bygglov från 17 januari 2022 men FÖRSÄLJS UTAN BYGGNAD och det går naturligtvis att ändra bygglovet enligt eget önskemål. De utformade bygglovshandlingarna borgar för att uppföra en smakfull villa om 572 kvadratmeter i tre våningsplan samt takterrass. En slående placering av byggnaden i sydväst läge med stora fönster som vetter mot den slående vattenutsikten. Fasaderna utförs av puts i ljusgrå kulör med fasadetaljer i obehandlad teak. Interiört har man inrett med öppna planlösningar, gym, spa och hiss som nås från samtliga plan. Planlösningen kan naturligtvis ändras och anpassas efter egna önskemål.

I närområdet kring Islinge på Lidingö erbjuds fantastiska badstränder, havs- och naturmiljöer, båtklubb, idrottsanläggningar och mängder med fritidsaktiviteter. På endast fem minuters bilavstånd når man tullarna, gynnsamma kommunikationer in till Stockholms innerstad, Lidingö Centrum och Ropsten.

Sammantaget är detta en unik möjlighet att skapa sitt drömboende i ett område som historiskt sett har kraftigt ökat i värde.

FAKTA

Utgångspris: 30 000 000 kr
Slutpris: 25 000 000 kr
Adress: Hagkroken 16
Antal rum:
Tomtarea: 800 kvm
BYGGNAD

Fastighetsbeteckning: Constantia 7

ALLMÄNT OM TOMTEN

Taxeringskod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde: 16 914 000 kr

Tomtarea: 800 kvm

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

DOKUMENT
Stäng fullständig beskrivning
Owner | Reg. Real Estate Agent
Eric Bremberg

INTRESSEANMÄLAN:

Hagkroken 16

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.