Nora

Blomvägen 2

6 RUM  

9 995 000 kr  

165 kvm + 2 kvm 

SÅLD

Slutpris: 10 800 000 kr

Välplanerad enplansvilla i idylliskt läge

Välplanerad enplansvilla i vinkel med idylliskt läge i populära Nora, Danderyd. Villan har under 2010 genomgått en gedigen renovering med genomgående smakfulla och stilrena materialval. Väldisponerad öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum som inger en härlig rymdkänsla. De stora fönsterpartierna mot den välskötta trädgården och terrassen ger ett ljuvligt ljusinsläpp. Här bor man i närheten till Mörby Centrum, goda kommunikationer, fantastiska havs- och naturmiljöer samt ett stort urval av barnomsorg och skolor.

Villan har en inbjudande hall med goda avhängning- och förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober med skjutdörrar. I anslutning till hallen finns ett mycket generöst hobbyrum med ett rymligt förråd. Från hallen öppnar huset upp sig till den stora öppna planlösningen där kök, matsal och allrum möts med stora fönsterpartier som ger ett ljuvligt ljusinsläpp. Från matsalen och allrummet finns två direkta accesser till terrassen och den soliga trädgårdstomten. Det stilrena och fullutrustade köket har en stor köksö med rum för sittplatser och möjlighet att duka upp som avlastningsyta vid stora bjudningar. Från matsalen finns en korridor som leder till tre rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter, klädkammare, ett badrum med dusch och badkar samt WC med möjlighet att installera dusch.

I anslutning till husets vinkel finns en underbar terrass i privat södervänt läge. Här blickar man ut över den välskötta trädgårdstomten med gräsmatta och äppelträd som utgör en perfekt plats för barnen att leka på. Vid sidan om huvudbyggnaden finns en friggebod för ytterligare förvaring.

Välkomna till en mycket väldisponerad villa på en lugn adress i populära Nora, Danderyd!

FAKTA

Utgångspris: 9 995 000 kr
Slutpris: 10 800 000 kr
Adress: Blomvägen 2
Antal rum: 6 rum varav 3-4 sovrum
Boarea: 165 kvm + 2 kvm (biarea)
Tomtarea: 699 kvm
INTERIÖR

Antal rum: 6

Antal sovrum: 3-4

Boarea + Biarea: 165

  + 2 kvm

BYGGNAD

Fastighetsbeteckning: Hallonet 1

Byggnadstyp: 1-plansvilla i vinkel

Byggnadsår: 1960  

Ombyggt 2008

Uppvärmning: Elpanna med vattenburet system

Energideklaration: Utfärdat ons 12 februari 2020.  

Energiklass G

Byggnadssätt:

Grundläggning: Betongplatta

Stomme: Trä

Fasad: Trä

Fönster: 2-glas

Tak: Takpapp

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN

Driftskostnad: 59 930 kr/år

Driftskostnad varav

Uppvärmning: 20 000 kr

El: 22 000 kr

V/A: 6 000 kr

Renhållning: 2 000 kr

Försäkring: 9 930 kr

Beräknat på 2 personer i hushållet

Taxeringskod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde: 6 381 000 kr

Tomtarea: 699 kvm

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Ventilation: Självdrag

Servitut: Avtalsservitut Ledning
Last: Avtalsservitut: Ledning, 01-IM4-63/10165.1
Last: Officialnyttjanderätt Vattenledning Mm Expr Fullbordad, 01-IM4-54/4877.2

ÖVRIGT

Nora, Danderyd
Nora är ett mycket attraktivt villaområde som tillhör Danderyds kommun. Utmärkande med området är de underbara promenadstråken, grönskande natur och barnvänliga sandstränder. Roslagsledens unika natur och kultur sträcker sig hela 19 mil genom sex kommuner, leden börjar från Danderyds kyrka och slutar i det vackra Grisslehamn vid Ålands hav. Här vandrar man nära havet vid orörda skogar, förbi historiska platser med kyrkor och slott samt charmiga insjöar. På endast några minuters promenadavstånd från fastigheten når man den idylliska Rinkebyskogen som är Danderyds största sammanhängande skogsområde. Här finns bland annat ett mycket populärt motionsspår med elljusspår som är anpassat för personer med funktionsvariation. Utöver detta finns fem fina idrottsplatser med konstgräsplan, ishallar och uterinkar. Det stora urvalet av lekplatser, förskolor och skolor gör Danderyd Nora till ett väldigt eftertraktat område för många barnfamiljer. För den golfintresserade finns populära närliggande golfbanor - Danderyds golfklubb, Stockholms golfklubb samt Djursholms golfklubb.

Visa fullständig beskrivning
Reg. Fastighetsmäklare
Linda Bremberg
Ägare/försäljningschef
Eric Bremberg

INTRESSEANMÄLAN:

Blomvägen 2