Näsby Park Sjösidan

Djursholmsvägen 82

10 RUM  

12 995 000 kr  

254 kvm + 48 kvm 

SÅLD

Slutpris: 12 400 000 kr

Karaktärsfull familjevilla med högt och fritt läge!

Klassisk familjevilla med vacker arkitektur belägen på ett högt och insynsskyddat läge på Näsbyparks Sjösida. Den underbara 90-talsvillan karaktäriseras av vackra burspråk, stora spröjsade fönster samt generösa sällskapsytor. Under åren har man låtit genomföra genomgripande renoveringar med bibehållen charm. Väl tilltagen terrass med en rundad utomhuspool privat inbäddad utmed den välskötta trädgårdstomten. Närheten till barnomsorg, skolor, kommunikationer samt fantastiska havs- och naturmiljöer gör Näsbyparks Sjösida till ett mycket populärt område för barnfamiljer.

På första plan välkomnas man av en ståtlig entré med generös takhöjd samt vacker välvd trappa. Intill hallen finns en gästtoalett samt en rofylld relaxavdelning med direkt utgång till poolområdet. Den gedigna salongen präglas av stora spröjsade fönster som ger ett genomgående ljusflöde, vacker öppen spis och burspråk med utgång till både poolområdet och det stora orangeriet. Det stilfulla och moderna köket är inredd med full maskinell utrustning samt köksö med mycket förvaring och generös arbetsyta. Öppen planlösning mellan matsal och kök, även här finns ett vackert burspråk, stora spröjsade fönster och direkt utgång till poolområdet. I anslutning till köket finns en tillbyggnad inredd med egen entré, badrum, tre sovrum, allrum och garage med plats för bil samt förvaring.

Övre plan bjuder på ett rymligt allrum med utgång till en insynsskyddad balkong. Tre stora sovrum med goda förvaringsmöjligheter, varv ett master bedroom med utgång till egen balkong och klädkammare. Det nyrenoverade badrummet inredd i vacker kalksten nås både via hallen och master bedroom.

På framsidan av huset välkomnas man av den välskötta trädgårdstomten med parkliknande belysning, stenlagd trappa och uppfart med plats för flera bilar. På baksidan av huset ligger den rundande poolanläggningen privat inbäddad utmed trädgården och terrasseringen. Utmärkande med trädgården är dess mångfald av åretruntgröna växter och grönska. Fastigheten är belägen i närheten av kommunikationer, barnomsorg, skolor och Täby Centrum.

Kontakta mäklaren för privat visning!

FAKTA

Utgångspris: 12 995 000 kr
Slutpris: 12 400 000 kr
Adress: Djursholmsvägen 82
Antal rum: 10 rum varav 5-6 sovrum
Boarea: 254 kvm + 48 kvm (biarea)
Tomtarea: 1774 kvm
INTERIÖR

Antal rum: 10

Antal sovrum: 5-6

Boarea + Biarea: 254

  + 48 kvm

BYGGNAD

Fastighetsbeteckning: Näsbypark 22:14

Byggnadstyp: 2-plansvilla

Byggnadsår: 1992  

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump

Energideklaration: Utfärdat mån 11 maj 2020.  

Energiklass G

Byggnadssätt:

Grundläggning: Krypgrund

Grundmur: Betong

Stomme: Trä

Fasad: Trä

Fönster: 3-glas

Bjälklag: Trä

Tak: Betongpannor

Renoveringar

2020: Nyrenoverat badrum (övervåning)
2005: Tillbyggnad garage
1998: Orangeri

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN

Driftskostnad: 29 500 kr/år

Driftskostnad varav

Uppvärmning: 18 000 kr

V/A: 1 500 kr

Sotning: 500 kr

Renhållning: 1 500 kr

Försäkring: 7 000 kr

Övrigt: 1 000 kr

Kommentar: I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel.
*Specifikation för övrigt: Pool

Beräknat på 2 personer i hushållet

Taxeringskod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde: 9 422 000 kr

Tomtarea: 1774 kvm

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Ventilation: VVX

Servitut: Avtalsservitut Tunnel Mm

OMRÅDE

Välkomna till ljuvliga Näsby Park – en fantastisk del av Täby som ligger i kommunens sydöstra del med angränsning till Viggbyholm och Enebyberg i Danderyds kommun. Näsby Park anses vara ett av de mer exklusiva bostadsområdena i Täby, utmärkande för området är dess havsnära miljö och idylliska natur. Kustlinjen utgör fantastiska sandstränder med badbryggor, promenadstråk och båtplatser. Det stora urvalet av barnomsorg och skolor gör Näsby Park till ett väldigt eftertraktat område för många barnfamiljer.

ÖVRIGT

Näsby Park - Sjösidan

Välkomna till ljuvliga Näsby Park – en fantastisk del av Täby som ligger i kommunens sydöstra del med angränsning till Viggbyholm och Enebyberg i Danderyds kommun. Näsby Park anses vara ett av de mer exklusiva bostadsområdena i Täby, utmärkande för området är dess havsnära miljö och idylliska natur. Kustlinjen utgör fantastiska sandstränder med badbryggor, promenadstråk och båtplatser. Det stora urvalet av barnomsorg och skolor gör Näsby Park till ett väldigt eftertraktat område för många barnfamiljer.

I Näsby Park Centrum finns ett gott utbud av butiker och andra servicenheter. På några minuters cykelavstånd finns Täby Centrum som är ett av Sveriges största shoppingcenter med över 245 butiker, restauranger och caféer. Centrumet betraktas vara förstklassigt med en mix av både svenska och internationella varumärken.

Barnomsorg och skolor
I närheten finns ett stort urval av bra förskolor och skolor med olika inriktningar. Förskolorna Näsbyhöjden, Näsbylunden och Slottets förskola är belägna i närheten av Näsby Park Centrum. Slottsparksskolan, Näsbyparksskolan och Norskolan är kommunala skolor upp till årskurs 9. I området finns även Spiraskolan och Internationella engelska skolan som är privata skolor.

Natur och fritid
Med ett par minuters promenadavstånd ligger Näsaängsbadet med en fantastisk sandstrand. Här har man tillgång till kiosk, tennisbana och alldeles intill badet finns den populära lekplatsen Näsa Ängsleken. Intill Stora Värtan finns Kråkudden för den som föredrar att bada från klippor, under vinterhalvåret är Stora Värtan mycket populär för skridskoåkarna. Önskar man bada i bassäng finner man Norskskogsbadet som är belägen i Centralparken. Norskskogsbadet har öppet under sommarmånaderna. För den golfintresserade når man Djursholms golfklubb med några minuters bilavstånd.

Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsby Park, med endast 20 minuters restid når man Stockholms Östra. Utöver det finns goda bussförbindelser till Mörby Centrum och Täby Centrum.

Visa fullständig beskrivning
Registrerad fastighetsmäklare
Elin Gyltefors
Nedre plan
Nedre plan
Övre plan
Övre plan
Tillbyggnad - Övre plan
Tillbyggnad - Övre plan

INTRESSEANMÄLAN:

Djursholmsvägen 82