Trångsund

Odonbacken 17

3 995 000 kr  

SÅLD

Slutpris: 4 100 000 kr

Villatomt i fantastiska Trångsund!

Nu ges möjligheten att förvärva en attraktiv villatomt i fantastiska Trångsund. Fastigheten är belägen i ett barnvänligt kvarter med gångavstånd till idylliska naturområden, motionsspår, Drevvikens vatten och Stortorpsbadet. Här bor man även i närheten av den populära Huddingeleden som slingrar sig genom hela kommunen och knyter samman dess 13 skyddade naturområden. Leden tar dig genom hänförande fågelrika sjöar och ett levande kulturlandskap. På bara några minuters bilavstånd når man Trångsund Centrum, Ågesta Golfklubb, förskolor, skolor och andra serviceenheter. På endast 25 minuters bilavstånd når man Stockholms innerstan.

Aktuell detaljplan medger en generös byggrätt om 1/5-del av tomtarealen i två plan dock får huvudbyggnaden inte uppta en större byggnadsarea om högst 200 kvm varv 50 kvm får uppföras i komplementbyggnad i maximalt en våning. Det kan exempelvis vara ett garage, uthus, lusthus, gästhus eller en lekstuga. Huvudbyggnaden får ej placeras närmare än 6 meter från gräns mot gata och 4 meter från gräns mot grannfastighet och natur. Komplementbyggnaden får uppföras en meter från gräns mot grannfastighet och natur.

Efter uppförandet av huvudbyggnaden har man även möjlighet att uppföra friggebod, attefallshus, skärmtak eller en bygglovsfri tillbyggnad om 15 m². Nybyggda bostäder med värdeår 2012 och senare är befriade från kommunal fastighetsavgift i 15 år.

För fastigheten tillkommer en lägenhetsavgift per boende om 17 375 kr ink moms enligt 2020-taxan. Det finns möjlighet att ansluta fastigheten till fibernät. Det är en öppen fiber vilket innebär att det är fritt att välja leverantör av tjänster. I bifogad dokumentation finns planbeskrivning, plankarta och gränsutvisning.

FAKTA

Utgångspris: 3 995 000 kr
Slutpris: 4 100 000 kr
Adress: Odonbacken 17
Antal rum: sovrum
Tomtarea: 1161 kvm
BYGGNAD

Fastighetsbeteckning: Blockflöjten 51

ALLMÄNT OM TOMTEN

Taxeringskod: 210, Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsvärde: 1 748 000 kr

Tomtarea: 1161 kvm

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.

Visa fullständig beskrivning
Reg. Fastighetsmäklare
Linda Bremberg
Ägare/försäljningschef
Eric Bremberg

INTRESSEANMÄLAN:

Odonbacken 17