Tullinge

Vårbäcksvägen 6H

5 RUM  

4 995 000 kr  

134 kvm + 21 kvm 

SÅLD

Slutpris: 4 870 000 kr

Nyproducerat parhus i högt söderläge och underbar vattenutsikt

I högt söderläge med underbar vattenutsikt över Tullingesjön uppfördes detta nyproducerade parhus i modernt utförande. Parhuset består av två plan med suterrängvåning samt takterrassering med panorama vy. Huset är uppförd med en kvalitativ känsla i putsad fasad. Området kring Tullinge villastad är ett traditionellt villakvarter med äldre traditionella villor med dessa unika inslag av modern nyproduktion. På endast några minuters promenadavstånd finns barnomsorg, skola samt pendelstation. I närheten finns Tullinge Centrum med butiker, restauranger och ICA.

Första plan bjuder på en välkomnande hall inredd i grått klinkers golv, i anslutning till hallen finns ett badrum inredd med dusch, WC samt kommod. Vidare möts man av den stora öppna planlösningen som består av kök i modernt utförande och vardagsrum. De stora fönsterpartierna ger ett ljuvligt ljusinsläpp. Genomgående vacker enstavsparkett som pryder alla våningsplan. Samtliga plan har vattenburen golvvärme som ger låga driftkostnader och gör också att värmen fördelas jämnare i samtliga rum och alla våningsplan.

På övreplan finner man två sovrum med direkt utgång till stor balkong med glasräcke som vetter mot vattenutsikten. Ytterligare ett sovrum är placerat på motsatt sida även här med terrassering i ett insynsskyddat läge. Ytterligare en trappa upp når man den väldisponerade takterrassen med underbart söderläge och en hörna förberett för SPA bad. Takterrassen liksom de övriga uteplatserna är skyddade från insyn och vattenutsikten är svindlande.

I suterrängvåningen finner man två sovrum samt spaavdelning med bastu, dusch, WC och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här kommer ni direkt ut till husets lägst belägna terrassering som även denna del upplevs som skyddad från insyn. Tillhörande kallförråd samt egen parkeringsplats.

FAKTA

Utgångspris: 4 995 000 kr
Slutpris: 4 870 000 kr
Avgift:4269 kr/mån ,Den slutliga årsavgiften kan komma att justeras +/-4%
Adress: Vårbäcksvägen 6H
Antal rum: 5 rum sovrum
Boarea: 134 kvm + 21 kvm (biarea)
INTERIÖR

Antal rum: 5

Antal sovrum:

Boarea: 134 kvm

Biarea: 21 kvm

LÄGENHET

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: av

Ekonomi:
Begärt pris: 4995000 kr utgångspris
Avgift: 4269 kr/mån Den slutliga årsavgiften kan komma att justeras +/-4%
Andel i föreningen: 5.92%
Andel av årsavgift: 6.98%

Driftkostnad: 38 700 kr/år

Driftskostnad varav

Uppvärmning: 10 700 kr

El: 9 000 kr

V/A: 6 500 kr

Försäkring: 6 500 kr

Övrigt: 6 000 kr

Beräknat på 5 personer i hushållet

Visa fullständig beskrivning
Reg. Fastighetsmäklare
Linda Bremberg
Ägare/försäljningschef
Eric Bremberg
Suterrängvåning
Suterrängvåning
Entrévåning
Entrévåning
Övervåning
Övervåning
Takterrass
Takterrass

INTRESSEANMÄLAN:

Vårbäcksvägen 6H