Östermalm

Nybrogatan 15

4 RUM  

35 000 000 kr  

146 kvm

År 1874 var fastigheten klar för inflyttning senare flyttade biografen Astoria in. Fastigheten har en äldre pampig historia än de flesta föreningar med fastighet kan skryta om. År 2020 stod de totalrenoverade våningarna klara, samt ytterligare två extra våningsplan lyftes fram. Det är sällan en våning i Astoriahuset bjuds ut till försäljning, alltmer sällan att en så pass påkostad som den vi förmedlar på våningsplan 3 ges möjlighet att förvärvas. När vi talar om mikroområden i innerstan så är föreningen Astoria Nybrogatan en av de få som ständigt efterfrågas oavsett marknadsläge. Det finns flertalet exempel på referenspriser som går högt över de som generellt förmedlas på Östermalm. Med en klassisk takhöjd om 3,10 m och i en perfekt kombination när det äldre möter det nya hittar ni denna pärla till våning.

Redan väl inne i hallen förstår man att våningen urskiljer sig, golvet kläds i ljus behaglig fiskbensparkett mot de gråa väggnyanserna och de vita golvlisterna. Väl tilltagna garderobsytor för avhängning och från hörnan i hallen når du det första sovrummet med fyra garderober och stort fönster mot innergården. Mitt emot ett stilrent badrum utsmyckat med stendetaljer från golv till tak, duschvägg i glas, vit kommod och toalett och skåp ovanför kommod i spegelglas.

Från korridoren når man ett stort vardagsrum med stora fönster med ljusinsläpp och utsikt över Nybrogatan. På andra sidan nås en stor balkong som går från kök till master bedroom. Köket är naturligtvis lika påkostat som övriga rum och inredning. Stenskivor som köksbänk mot vita och gråa nyanser av köksluckor och genomgående med fiskbensparkett i hela lägenheten.

Längre in i våningen intill köket finner vi det största sovrummet, från dess hall nås både tvättmaskin/torktumlare och det större badrummet. Sovrummet har väldigt tilltagen förvaring i form av hela sju garderober och från rummet nås alltså balkongen mot innergården. Ytterligare ett sovrum på motsatt sida med garderob och fönster mot Nybrogatan.

Föreningen Brf Astoria Nybrogatan är en av de mest efterfrågade i området. Föreningen har en ekonomi med en generellt lägre nettoskuldsättning med nettoskuldsättning då det generellt är färre lägenheter i föreningen som beräknas till (20 311 351 kr - 928 521 kr) 19 382 830 kr. Lägenheten har således en nettoskuldsättning om (19 328 830 kr x 0,072709) 1 409 306 kr.

FAKTA

Utgångspris: 35 000 000 kr
Avgift: 7140 kr/mån
Adress: Nybrogatan 15
Antal rum: 4 rum
Våning: 4 av 5, hiss finns
Boarea: 146 kvm
INTERIÖR

Antal rum: 4

Antal sovrum:

Boarea: 146 kvm

LÄGENHET

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 4 av 5, hiss finns

Utgångspris: 35 000 000 kr

Avgift: 7140 kr/mån
Andel i föreningen: 7.2709%
Andel av årsavgift: 7.2709%

Hiss: Ja

BYGGNAD

Byggnadstyp: Flerbostadshus

Byggnadsår: 1874  

DOKUMENT
FÖRENING
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Owner | Reg. Real Estate Agent
Eric Bremberg

INTRESSEANMÄLAN:

Nybrogatan 15

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.