SPECIALISTER PÅ exklusiva objekt.

Bremberg International Estate har öppnat ett mäklarkontor i Nueva Andalucía på det centrala Centro Plaza. Vårt kontor i Stockholm ligger i Näsby Park Centrum där vi mestadels arbetar med förmedlingar underhand. Med två huvudsakliga affärsområden varav den ena är uppsökande av fastigheter åt spekulanter samt förmedling av fastigheter. Vi är verksamma i hela Stockholm, Alicante och Marbella och vi har specialiserat oss på exklusiva fastigheter. Våra fotografer och stylister lyfter fram det bästa med er fastighet och vår marknadsföring sker i enlighet med era personliga önskemål.

en unik
affärsidé

Bremberg International Estate ligger bakom en unik affärsidé som bygger på diskreta försäljningar för de kunder som inte officiellt vill nå den öppna marknaden. De kunder som ser fördelen med stark marknadsföring i traditionella medier får det bästa av två världar. Fastigheter som når den öppna marknaden publiceras i ett unikt internt spekulantregister som består av kunder som söker fastigheter i specifika områden. Med tre väldigt starka ben. Lång erfarenhet av försäljning och förhandling. Kvalitetsbilder som kan publiceras i moderna inredningsmagasin. Det tredje benet som endast bygger på privata visningar ger vi dig som kund kraftiga fördelar. Vår mäklartjänst erbjuder väldigt god exponering av just din fastighet till väl utvalda spekulanter men även publicering i traditionella marknadsföringskanaler. Hur du än önskar att sälja din fastighet så skräddarsyr vi ett unikt koncept till just dig.

Kontakta oss om du söker en diskret försäljning i Stockholm eller ett utlandsboende för permanent boende eller semesterboende alternativt som en aktiv investering. Som ensam aktör erbjuder vi en ångerfrist om fem år på våra utlandsboende, vilket ger dig som köpare garantin om att sälja tillbaka ditt boende till oss för det du investerat. Kontakta oss på e-post: info@brembergestate.com eller på telefon 08-520 278 91.

FOUNDER | Owner

Eric Bremberg

CEO | FOUNDER | REG. REAL ESTATE AGENT

Linda Bremberg

FOUNDER | REG. REAL ESTATE AGENT

STOCKHOLM OFFICE

Linda Bremberg

FOUNDER | REG. REAL ESTATE AGENT

Eric Bremberg

CEO | FOUNDER | REG. REAL ESTATE AGENT

Marbella OFFICE

Eric Bremberg

CEO | FOUNDER | REG. REAL ESTATE AGENT

ZSOLT GUBA

SALES DIRECTOR | CO-OWNER

CATALINA MELO

SALES ADVISOR

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.