SPECIALISTER PÅ exklusiva objekt.

Bremberg Fastighetsmäkleri har nu öppnat mäklarkontor i Näsby Park Centrum. Med två huvudsakliga affärsområden varav den ena är uppsökande av fastigheter åt spekulanter samt förmedling av fastigheter. Vi är verksamma i hela Stockholmsområdet och är specialiserade på exklusiva fastigheter. Våra fotografer och stylister lyfter fram det bästa med er fastighet.

en unik
affärsidé

Bremberg fastighetsmäkleri ligger bakom en unik affärsidé som bygger på diskreta försäljningar för de kunder som inte officiellt vill nå den öppna marknaden. De kunder som ser fördelen med stark marknadsföring i traditionella medier får det bästa av två världar. Fastigheter som når den öppna marknaden publiceras i ett unikt internt spekulantregister som består av kunder som söker fastigheter i specifika områden. Med tre väldigt starka ben. Lång erfarenhet av försäljning och förhandling. Kvalitetsbilder som kan publiceras i moderna inredningsmagasin. Det tredje benet som endast bygger på privata visningar ger vi dig som kund kraftiga fördelar. Vår mäklartjänst erbjuder väldigt god exponering av just din fastighet till väl utvalda spekulanter men även publicering i traditionella marknadsföringskanaler. Hur du än önskar att sälja din fastighet så skräddarsyr vi ett unikt koncept till just dig.

Vi erbjuder både diskreta och öppna försäljningar i Stockholmsområdet. Vill du sälja underhand eller på den öppna marknaden? Ta kontakt med oss för att skräddarsy en försäljning som passar just dig. Kontakta oss på e-post: info@brembergestate.com eller på telefon 08-520 278 91.

Vårt Team

Linda Bremberg

OWNER | GRADUATE ESTATE AGENT

Eric Bremberg

CEO | OWNER | GRADUATE REAL ESTATE AGENT

ZSOLT GUBA

SALES DIRECTOR | CO-OWNER

Vi erbjuder diskreta och öppna försäljningar i området Täby och Danderyd med omnejd.