Marbella

Exceptionell 5-bäddsvilla i Benahavís med privat tennisbana

560 m2

6 RUM

€3.495.000  

Spanien

Exceptionell 5-bäddsvilla i Benahavís med privat tennisbana

Denna exklusiva villa med 5 bäddar byggdes om 2016 i gedigen kvalitet. Dess privilegierade läge i en återvändsgränd erbjuder avskildhet och lugn för den mest kräsna köparen, men det är ändå nära till bekvämligheter och bara 700 meter från stranden. Förutom den stora anlagda poolområdet har det en privat tennisbana och ett separat byggnad, medan dess enplansstruktur ger enkel åtkomst till alla delar av byggnaden. En lyxvilla för familj och underhållning för gäster, fester och diverse aktiviteter. 

Genom en privat gated entré nås huset via en uppfart som leder till den stora entrédörren, med dekorativa skulpturer. Vardagsrummet består av tre lounger och en separat matsal, och varje sovrum har eget badrum. Ett av sovrummen används för närvarande som ett pianorum, ett annat är mer formellt i mitten av huset och det tredje har utsikt över trädgården, med åtkomst via glasdörrar som kan öppnas helt. Den rymliga matsalen som vetter mot innergården leder till ett stort lyxigt öppet kök med högteknologisk utrustning. 

Det separata gästhuset består av ett sovrum med ett vackert fullt utrustat kök, matsal och badrum, renoverat till samma standard som huvudbyggnaden. 

Det finns en separat ingång till tennisbanan från baksidan av fastigheten. Förutom ett säkerhetskamerasystem i hela fastigheten är villan utrustad med säkerhetsdörrar och fönster. Automatisk bevattning tillhandahålls av den egnabrunneni villan, med en total lagringskapacitet på 13 250 liter vatten. 

En exceptionell “måste-se-villa” med en omfattande anlagd trädgård, gömd för nyfikna ögon men nära alla bekvämligheter. 

FAKTA

Typ: Villa

Orientering: Söder

Utgångspris: €3.495.000  

Boarea: 560 m2

Tomtarea: 3900 m2

Byggd yta: 740 m2

Antal rum: 6

Antal sovrum: 5

Antal badrum: 5

INTERIÖR
Antal rum: 6
Antal sovrum: 5
Antal badrum: 5
Boarea: 560 m2
BYGGNAD
Typ: Villa
Läge mot: Söder
Byggd yta: 740m2
Tomtarea: 3900m2
Orientering: Söder
OMGIVNING
Avstånd till havet: 700m m
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

INTRESSEANMÄLAN:

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.