Torrevieja

Chalet Guardamar

110 m2

4 RUM

3 050 000 SEK

Spanien

Chalet Guardamar

En modern byggnation av radhus som har allt ni kan önska er från 3 sovrum med möjlighet att bygga ut till 4 sovrum, stor takterass, egen pool och bara 4 km från stranden. Ni har promenadavstånd till restauranger och barer och flertalet golfbanor i området. Närheten till Torrevieja med bara 12 km gör att ni får ett stort aktivitetsutbud. En kort taxiresa ger er därför ett stort utbud av olika restauranger och barer. I detta område har vi bara ett fåtal hus kvar som vi lyckats reservera.

Från ingången på entréplanet har ni stora fönster mot husets egna pool samt övrig terassyta. Ett stor väl tilltaget kök med öppen lösning mot vardagsrummet ger er hela 30 kvm i öppen yta. Ett sovrum med med stor ”walk-in closet” med egen ingång från sovrummet till badrummet så kallad ”on-suite”. Högklassiga materialval av golv, sten och påkostad standardutförande ger er väldigt mycket för pengarna från standardutförandet.

Väl uppe på andra plan har ni två större sovrum samt ett badrum och utgång till planets egna terass med möjlighet att lägga till spabad. Ytterligare en trappa upp har ni en ett större soldäck över 30 kvm med möjligheter att bygga till utekök eller komplettera med soltak.

Vi förespråkar ett besök till våra fastigheter vi förmedlar i området, leder resan till ett husköp så bjuder vi på resan med flyg och boende. Naturligtvis är vi även behjälpliga med eventuell uthyrning om ni önskar finansiera ert husköp på lång sikt.

 

FAKTA

Typ: Radhus

Utgångspris: 3 050 000 SEK

Boarea: 110 m2

Antal rum: 4 RUM

Antal sovrum: 3

Parkering: Egen parkering

INTERIÖR
Antal rum: 4
Antal sovrum: 3
Antal badrum: 3
Boarea: 110 m2
BYGGNAD
Byggår: 2021
Fasad: Puts
Parkering: Egen parkering
OMGIVNING
Nybyggda radhus med egen pool, intill restauranger och barer och bara 4 km från stranden.
Avstånd till havet: 4000 m m
Avstånd till shopping: 3000 m m
DOKUMENT
Visa fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

INTRESSEANMÄLAN: