Alicante

Golfvillor med 3 bäddar i Prime Resort

129 m2

4 RUM

€810.000  
- €1.425.000  

Spanien

Golfvillor med 3 bäddar i Prime Resort

Dessa moderna villor med 3 bäddar ligger vid en av Spaniens högst rankade golfbanor, 40 minuter från Alicantes flygplats.

Designen av dessa villor representerar modern arkitektur med raka och enkla linjer. Öppningen mot det exteriöra ger rymlighet och funktionalitet i vart och ett av husets rum, vilket framhäver den exklusiva medelhavsstilen. Dessa fastigheter tillhör de mest exklusiva av villor på orten; designad med högsta kvalitetsstandard, exklusivitet och elegans som både villorna och de gemensamma utrymmena genomspeglar.

Husen är integrerade med Medelhavets skogsträd genom spektakulära trädgårdsterrasser och stora fönster som blandar husets inre med dess naturliga miljö.

Anläggningen har en Sports & Health Club, med ett gym för träning, en magnifik pool för att njuta av solen och en hälsoavdelning för att koppla av kropp och själ. En Racquet Club, för att utöva sporter som tennis, paddeltennis, fotboll eller basket. En naturskön stig som går genom en medelhavsskog och kan utforskas med mountainbike eller till fots. Dess fyra restauranger erbjuder ett varierat gastronomiskt utbud. Några minuter från resorten, på första raden av La Glea-stranden, hittar du WOW Beach, en plats att njuta av solen, stranden och havet, och där du kan njuta av det bästa medelhavsköket.

Säkerhet: det är ett exklusivt bostadskomplex, med privat tillgång genom en entré med 24-timmars säkerhet och registreringssystem för fordonsnummerskyltar. Dessutom har det också en bemannad säkerhetvakter som patrullerar de olika platserna i hela området.

Tillträde: april 2023

FAKTA

Typ: Villa

Orientering: söder

Utgångspris: €810.000  

Boarea: 129 m2

Tomtarea: 523 m2

Antal rum: 4

Antal sovrum: 3

Antal badrum: 3

INTERIÖR
Antal rum: 4
Antal sovrum: 3
Antal badrum: 3
Boarea: 129 m2
BYGGNAD
Typ: Villa
Läge mot: söder
Tomtarea: 523m2
Byggår: 2023
Orientering: söder
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

INTRESSEANMÄLAN:

Utlandsobjekt: 2110601

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.