Marbella

High-end apartment Benahavís

97 m2

€725.000  

Spanien

High-end apartment Benahavís

En chans finns nu att förvärva denna exklusiva nybyggda boutiquelägenhet med ”gated community”, projektet består av endast 24 enheter. Läget i Benahavís precis bredvid Los Arqueros Golf Club och bara 10 min från Puerto Banus. Projektet är helt färdigställt och beläget i ett mycket privilegierat område med ”gated community” precis vid Los Arqueros Golf Club. Med fantastisk havsutsikt och stora privata terrasser i både söder och norr ger en helt ny lägenhet, fullt möblerad och inflyttningsklar. Föreningen består av endast 24 lägenheter med bottenvåning, mellanvåning och takvåningar i fyra block. Lyxiga funktioner i uppvärmd utomhuspool, inomhuspool, bastu, gym, gemensamma områden, 24 timmars bevakning.

Lägenheten håller mycket hög standard med golvvärme i alla rum, två stora sovrum, master med eget badkar och dusch med toalett och ytterligare ett badrum med dusch och toalett ligger bredvid det andra sovrummet. Ett stort öppet kök med stort utrymme, köksö och alla högklassiga tillägg du behöver. Stort öppet vardagsrum med fantastiska högeffektiva fönster med fantastisk havsutsikt och bergsutsikt, de två stora terrasserna på varje sida av rummet gör att ljuset inuti känns som utanför. Den stora privata terrassen ligger i söderläge med plats för fyra solstolar, stor matplats och sex sittplatser i en loungegrupp. Den stora privata på norra läget med inbyggda utvändiga garderober med tvättmaskin och torktumlare mycket snyggt täckt designad inbyggd. Denna terrass har utsikt över bergen i norrläge och ett bra ställe att svalka i värmen. Utsikt över havet och poolområdet privat täckt av moderna mörka trä- och stenväggar på terrassen. Terrassen nås från vardagsrummet och sovrummet.

Den privata föreningen Unico Benahavís är en genomtänkt utveckling  i diskreta och säkra hållbara byggnationer med antingen 2 eller 3 sovrum, från 143 till 299 m2, som syftar till att bli ett riktmärke för det berömda Medelhavet livsstil. Kort sagt, ett ”boutiqueprojekt” som fångar essensen av ”ett nytt sätt att leva”, på en av de mest prestigefyllda destinationerna i Europa, vars utsökta läge åtnjuter spektakulär panoramautsikt över havet och bergen i en extremt välskött -för inställning.

Läs mer om projektet http://www.unicobenahavis.com

FAKTA

Plats: Benahavís

Typ: Lagenhet

Antal: 1

Orientering: Syd

Utgångspris: €725.000  

Boarea: 97 m2

Inomhusyta: 97 m2

Utomhusyta: 68 m2

Byggd yta: 165 m2

Antal sovrum: 2

Antal badrum: 2

Parkering: Garage

INTERIÖR
Antal sovrum: 2
Antal badrum: 2
Boarea: 97 m2
Inomhusyta: 97 m2
BYGGNAD
Typ: Lagenhet
Läge mot: Syd
Byggd yta: 165m2
Utomhusyta: 68m2
Byggår: 2022
Parkering: Garage
Orientering: Syd
OMGIVNING
Plats: Benahavís
Avstånd till havet: 3500 m
Avstånd till shopping: 2000 m
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

INTRESSEANMÄLAN:

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.