Albir

Serene Oasis in Istán with Sea-view

100 m2

4 RUM

€355.000  
- €575.000  

Spanien

Serene Oasis in Istán with Sea-view

Upptäck en gömd pärla i de pittoreska kullarna i Marbella och njut av hisnande panoramautsikt över Concepcións reservoar och den fantastiska kustlinjen. Denna fridfulla reträtt är perfekt för naturälskare som söker ro samtidigt som de är nära Marbellas bekvämligheter, golfbanor och vackra stränder.

Inbäddat i Sierra de las Nieves presenterar denna exklusiva utveckling eleganta lägenheter och parhus som smälter sömlöst in med berget. Med väldesignade vägar, välskötta trädgårdar och rustika stigar kan du koppla av och komma i kontakt med naturen. Upptäck Costa del Sol som aldrig förr i denna unika bostadsoas.

Beläget bara en kort bilresa från internationella skolor, Manolo Santana Tennis Academy och livliga köpcentrum erbjuder detta exceptionella område en eftertraktad livsstil. Projektet erbjuder samtida hem med obegränsad utsikt över Marbellabukten och Gibraltar, utformade för att smälta harmoniskt in med den naturliga omgivningen. Njut av rymliga terrasser, en gemensam pool och trädgårdar med inhemska växter.

Projektet består av fyra kvarter fördelade på tre våningar och erbjuder samtida ”öppen planlösning” med en touch av rustik charm som smälter samman med den naturliga miljön. Välj bland genomtänkta lägenheter med två eller tre sovrum eller unna dig en takvåning med solarium. Steg ut på rymliga terrasser och fördjupa dig i den fantastiska naturen. Njut av den gemensamma poolen, frodiga trädgårdar prydda med inhemska växter och omfamna den autentiska charm som denna idylliska plats har att erbjuda.

Dessa fullt utrustade hem erbjuder premiumfinisher, inklusive parkering och förråd under marken. Omfamna dragningskraften hos denna extraordinära reträtt där elegans, ro och naturlig skönhet harmonierar perfekt. Välkommen till den fängslande Costa del Sol.

Kontakta oss idag och kom och se detta exceptionella projekt med egna ögon.

Överlämning: maj 2024

FAKTA

Typ: Lagenhet

Orientering: South / West

Utgångspris: €355.000  

Boarea: 100 m2

Antal rum: 4

Antal sovrum: 3

Antal badrum: 2

INTERIÖR
Antal rum: 4
Antal sovrum: 3
Antal badrum: 2
Boarea: 100 m2
BYGGNAD
Typ: Lagenhet
Läge mot: South / West
Byggår: 2024
Orientering: South / West
OMGIVNING
DOKUMENT
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.