Marbella

La Cala Golf Apartments

€410.000  
- €495.000  

Spanien

La Cala Golf Apartments

Företaget bakom detta unika projekt bara 5 minuter från La Cala Mijas med 56 lägenheter och 19 takvåningar med 2 och 3 sovrum ligger i en av Costa del Sols vackraste omgivningar. Dess privilegierade läge gör att bostäderna har en fantastisk panoramautsikt över hela komplexet och golfbanan, bergen och havet. Eftersom det ligger 8 minuters bilresa från stranden och 30 minuter från flygplatsen är det ett mycket bekvämt val för golfare och familjer för korttidsuthyrning. Bostäderna erbjuder en inredningsstil baserad på utåtriktade öppna ytor, med designkök integrerade i vardagsrummet som ger en känsla av större ljusstyrka och rymd i interiören, samt utnyttjar de imponerande vyerna. De är byggda i enlighet med den nya Technical Building Code (CTE), vilket innebär att de är ett steg före marknaden eftersom de är byggda med några av de högsta nivåerna av energieffektivitet och värme- och akustisk isolering. Bostäderna har golvplattor i stora format, fullt utrustade integrerade kök, badrum med inredning av högsta kvalitet, LED-belysningssystem, luftkonditionering och ett solenergivattenuppvärmningssystem.
Specialerbjudandet med en 5-årig återköpsgaranti gäller för dessa lägenheter, exklusivt tillgängliga för våra kunder. Utöver detta ger vi våra köpare en hyresgaranti på 5 %.
En unik investeringsmöjlighet i sin prisklass, eftersom närheten till golf och stranden gör det tilltalande både för golfare och semesterfirare, vilket skapar en stabil hyresefterfrågan under hela året.

Uppskattat datum för färdigställande:
Fas 3: juni 2023

FAKTA

Plats: Costa del Sol

Typ: Lagenhet

Orientering: Öst och väst

Utgångspris: €410.000  

Byggd yta: 88-106 m2

Terass: 31-115 m2

Antal sovrum: 2

Antal badrum: 2

INTERIÖR
Antal sovrum: 2
Antal badrum: 2
BYGGNAD
Typ: Lagenhet
Läge mot: Öst och väst
Byggd yta: 88-106m2
Orientering: Öst och väst
Terass: 31-115m2
OMGIVNING
Plats: Costa del Sol
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Utlandsobjekt: 8743230

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.