Marbella

La Cala Golf Luxury Villa

4-6 RUM

€1.330.000  
- €1.720.000  

Spanien

La Cala Golf Luxury Villa

Denna underbara enplansvilla med källare under markhöjd med enastående vattenutsikt har bara 6 minuters bilresa till det mysiga semesterområdet La Cala Mijas. Fastigheten är en av två fastigheter och du har panoramavy med vatten och berg i perfekt söderläge. Ni får inte bara väldigt hög kvalité utan en placering som är helt omöjlig att finna med närheten till Marbella i denna prisklassen. Fastigheten är helt unik eftersom det endast kommer att produceras en, den andra fastigheten är helt olik. Ni slipper massproduktion och kan sätta er egen prägel på byggnationen och fastigheten med dess planritning och skapa fler eller färre sovrum än tre.
Fastigheten har ett färdigt bygglov och är placerad i sydläge med sydvästläge i pool området som ger direkt access till samtliga rum på entréplanet. Öppen moderniserad kökslösning med vardagsrum och genomgående en kvalitetsstämpel från byggherrar som vi samarbetar med med gedigen historik. Ni har möjlighet att sitta ner med utvecklaren och planera huset i minsta detalj som ni önskar. Den makalösa vattenutsikten är helt ostörd och byggnationer kring huset kommer aldrig någonsin kunna påverka utsikten utan fastigheten är placerad för framtida byggnationer.
Vi har specialiserat oss på nybyggnadsprojekt i området kring Marbella och La Cala Golf Resort som sträcker sig runt om fastigheten värnar om fastighetens värde och utvecklingen i området. Redan nu har fastigheter i området sålts för över 5 miljoner euro vilket antyder på en utveckling som områdena kring Benáhavis och Nueva Andalucía. Fastigheten byggs klart på mellan 15-18 månader och redan när du vrider om nyckeln har värdet på fastigheten ökat med 10-15%. Vi har många kunder som köpt nybyggnadsprojekt som en lite mer kortsiktig investering och har statistik på områden som är mer gynnsamma än andra. Ta sikte på området i La Cala Golf Resort som har de bästa förutsättningarna för framtida ökad prisutveckling. Vi erbjuder en ångerfrist under fem år om du ångrar ditt köp och även en hyresgaranti om du önskar hyra ut din fastighet i vårt uthyrningsprogram.

FAKTA

Typ: Villa

Utgångspris: €1.330.000  

Tomtarea: 1470 m2

Byggd yta: 280 - 416 m2

Terass: 149 - 177 m2

Antal rum: 4-6

INTERIÖR
Antal rum: 4-6
Källare: 126 – 163 M2
BYGGNAD
Typ: Villa
Byggd yta: 280 – 416m2
Tomtarea: 1470m2
Terass: 149 – 177m2
OMGIVNING
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Utlandsobjekt: 5678093

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.