Marbella

La Cala Golf Townhouses

€559.000  
- €563.000  

Spanien

La Cala Golf Townhouses

La Cala Golf Resort har tre 18-håls golfbanor, ett hydroterapicenter och spa, ett emblematiskt 4-stjärnigt hotell, 2 restauranger och 1 vinkällare, en golfakademi, 24 timmars bevakning och ett stort utbud av sportfaciliteter (tennis och squashbanor, fotbollsplan, gym, fitnessaktiviteter, fritids- och skönhetscenter, löparbana utomhus), allt omgivet av vacker natur. Beläget i unika omgivningar, mellan kullarna och Medelhavet, är det bara 20 minuter från Marbella och 30 minuter från Malagas flygplats.
Anläggningen består av 40 rymliga radhus i frontlinjens golfläge med panoramautsikt över poolerna och hål 8 på resorten. Bostäderna är fördelade på 3 nivåer i en privat gated community med gemensam pool och trädgårdar. Den öppna planlösningen på bottenvåningen, integrerar köket med vardagsrummet, en stor terrass och det finns också en liten garderob. Den första våningen har 2 badrum och 3 rymliga och ljusa sovrum. Den översta våningen är en fantastisk solterrass på 59 m2. Privat parkeringskällare (2 bilar) med direkt tillgång till bostaden.
Bygget, i linje med de nya europeiska reglerna och med energiklass B, är en pionjär inom området. Bostäderna kännetecknas av ljudisolering av högsta kvalitet, värmeisolering och högre energieffektivitet tack vare sina solpaneler.
Det är ett unikt läge vid golfbanan, omgivet av natur, allt i söderläge, en kombination av de finaste kvalitetsmaterialen och den sofistikerade designen. Detta är definitivt projektet för dig om du letar efter ett bekvämt, funktionellt hem med en privat källare, en ljus och luftig entréplan med ett fullt utrustat och utrustat kök.
Specialerbjudandet med en 5-årig återköpsgaranti gäller för dessa radhus, exklusivt tillgängliga för Bremberg International Estate-kunder. Utöver detta ger vi våra köpare en hyresgaranti på 5 %.
En unik investeringsmöjlighet i sin prisklass, eftersom närheten till golf och stranden gör det tilltalande både för golfare och semesterfirare, vilket skapar en stabil hyresefterfrågan under hela året.

Leveransdatum: juni 2022

FAKTA

Typ: Villa

Utgångspris: €559.000  

Byggd yta: 200-205 m2

Terass: 38-62 m2

Antal sovrum: 3

Antal badrum: 2

INTERIÖR
Antal sovrum: 3
Antal badrum: 2
BYGGNAD
Typ: Villa
Byggd yta: 200-205m2
Terass: 38-62m2
Faciliteter
Tennis och squashbanor, fotbollsplan, gym, fitnessaktiviteter, fritids- och skönhetscenter, löparbana utomhus
OMGIVNING
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Utlandsobjekt: 67876545

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.