Marbella

La Cerquilla President Villa

€8.900.000  

Spanien

La Cerquilla President Villa

Denna presidentliknande fastighet slår ut allt i sin klass. Fastigheten är högt placerad med en gudomlig utsikt med böljande golfbanor, vatten så långt ögat når, den stora välkända bergskedjan La Concha och den milsvida horisonten mot Afrika. Byggnaden är placerad på det mest optimala sätt på fastigheten med högt läge, skyddad hög mur med infart precis intill entrén med flertalet parkeringsmöjligheter. På första plan försvinner den breda vida terrassen i glansen av poolen och flertalet ”lounge avdelningar”. I detta high-end område av Marbella innefattas de absolut högsta försäljningarna och tryggheten att investera i en hög prisklass som historiskt sätt givit en oerhört bra avkastning.
Redan vid entrén välkomnas du genom två majestätiska höga dubbeldörrar som öppnar upp hjärtat i fastigheten med en bred öppen hallösning mot vardagsrummet och den sagolika utsikten mot poolen. På vänster sida i hallen är en stor matsalsplats genomtänkt placerad med köket i direkt anslutning. I matsalen är en gömd dörr till biosalongen med ljudisolerade väggar. Genom köket och ut till det stora vardagsrummet når du i direkt uteplatsen och den underbara terrassen med pool, lounge, uteplats under tak, separat uterum med läckra träbjälkar för ljusinsläpp.
Spiraltrappan leder dig till de stora rymliga sovrummen med samtliga on suite med egna dusch/badrum. Terrasserna från sovrummen erbjuder dig den magnifika utsikten redan inifrån. Produktvalen i marmor och genomgående högkvalitativa produkter är precis vad som bör levas upp till enligt de skyhöga förväntningar ni kan sätta på denna fastighet.
På entréplan kan du via terrassen nå en trappa i väst som leder dig ner till fastighetens spa-avdelning och padelbana. Spa-avdelningen med bastu, inomhusbad, gym och relaxhörna. Utedelen vid padelbanan liknar en kunglig trädgård med ett vattenfall mot huskroppen och höga buskage som ger en privat känsla. Fastigheten är utformad i sin helhet med en genomtänkt planlösning både inomhus och utomhus. De lekfulla inslagen i fastigheten med de stora ljusinsläppen via de stora fönsterpartierna ger karisma och elegans i samspel som just ger det presidentliknande utseende och tekniska specifikation. Köp fastigheten av oss och sälj den till oss för samma köpeskilling om du ångrar ditt köp. Vår ångerfrist som löper i fem år är helt unik i sitt slag, vi garanterar dig genom detta pengarna tillbaka garanti i hela fem år.

FAKTA

Plats: La Cerquilla/Nueva Andalucía

Typ: Villa/Mansion

Utgångspris: €8.900.000  

Tomtarea: 2465 m2

Byggd yta: 695 m2

Antal sovrum: 5

INTERIÖR
Antal sovrum: 5
BYGGNAD
Typ: Villa/Mansion
Byggd yta: 695m2
Tomtarea: 2465m2
OMGIVNING
Plats: La Cerquilla/Nueva Andalucía
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Utlandsobjekt: 54789876

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.