Marbella

La Quinta exclusive villas

€2.200.000  
- €3.000.000  

Spanien

La Quinta exclusive villas

Projektet består av en kombination av tomter, där dessa fantastiska drömvillor kommer att byggas, inom ett exklusivt gated resort-komplex, med utökade faciliteter. Fastigheterna kommer att uppföras på en i området i särklass bästa lägen inom Real de La Quinta. Platsen gränsar till den naturliga miljön, som förklarats som ett biosfärreservat. Tomterna ligger nära faciliteterna i resorten Real de La Quinta så som sjö, strand, golfklubb, tennis, spa och ridcenter.

Detta projekt erbjuder en unik möjlighet att förvärva en lyxig villa med panoramautsikt över havet, och lika viktigt, en stor investering med hög omvärderingspotential under de kommande 10 åren. Residensen kommer att vara ett gated och helt privat samhälle, med beväpnade säkerhetsvakter, som erbjuder dubbel säkerhet och sinnesfrid för dessa exklusiva fastigheter.

Om du ångrar dig eller behöver tillgång till kapitalet låter vi dig aktivera vår ”återköpsgaranti” under fem år efter köpet. Detta innebär att ditt köp är helt riskfritt och optimalt för din investering av ditt fastighet i Spanien, där du är delaktig i bygget från första början. Kontakta oss idag för ett besök på det underbara läget i Real de la Quinta som uppfyller alla dina förväntningar.

FAKTA

Plats: Real de la Quinta Golf Club

Typ: Villa

Utgångspris: €2.200.000  

Tomtarea: 1750 – 2230 m2

Byggd yta: 746 – 1028 m2

INTERIÖR
BYGGNAD
Typ: Villa
Byggd yta: 746 – 1028m2
Tomtarea: 1750 – 2230m2
OMGIVNING
Plats: Real de la Quinta Golf Club
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Utlandsobjekt: 789765

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.