Marbella

La Quinta Golf Apartments

€385.000  
- €595.000  

Spanien

La Quinta Golf Apartments

Projektet ligger i La Quinta/Benahavis, bara 10 minuter från Puerto Banús och 5 minuter från San Pedro Alcántara och med enkel tillgång till stora motorvägar och internationella flygplatser (Málaga och Gibraltar på cirka 45 minuter). Utvecklingen utgör en del av ett väletablerat område och underhålls noggrant som en del av den naturliga miljön av dess stadsvårdsenhet samt har 24 timmars bevakning i hela komplexet.
Anläggningen är designad med 14 underbara 3-rumslägenheter och takvåningar, alla med stora terrasser, inbäddat på en vacker kulle och vetter mot öster mot Golf Valley, med en exklusiv känsla av integritet som du inte hittar vid någon annan utveckling i området .
Terrasser i landskapsstil smälter samman i vardagsrummen i varje hem med stora altandörrar för att få ut det mesta av det tillgängliga naturliga ljuset, samt för att njuta av den spektakulära utsikten utanför, med hemmen som drar nytta av det omgivande landskapets skönhet, vilket ger en känsla av avkoppling och lugn för invånarna att njuta av.
Bostäderna har rymliga vardagsrum och ett ljust huvudsovrum med eget badrum samt ett andra badrum för de andra två sovrummen. De fem takvåningslägenheterna har också ett fantastiskt privat solarium som gör att ägaren kan välja mellan många alternativ för att få ut det mesta av utrymmet.
Bostäderna kommer att levereras fullt utrustade med allt som behövs så att du bara kan flytta in, plus att byggnadsspecifikationerna inkluderar högkvalitativa material och finish med en original inredning i medelhavsstil som perfekt kompletterar den prestigefyllda resorten där de är belägna. Komplexet har förtjusande trädgårdsområden och en gemensam designpool med solarium och duschar.
Specialerbjudandet med en 5-årig återköpsgaranti gäller för dessa lägenheter, exklusivt tillgängliga för våra kunder. Utöver detta ger vi våra köpare en hyresgaranti på 5 %.

En unik investeringsmöjlighet i sin prisklass, eftersom närheten till golf och stranden gör det tilltalande både för golfare och semesterfirare, vilket skapar en stabil hyresefterfrågan under hela året.

Slutförande: november 2022

FAKTA

Typ: Lagenhet

Utgångspris: €385.000  

Byggd yta: 101-105 m2

Terass: 27-72 m2

Takterass: 0-102 m2

Antal sovrum: 3

INTERIÖR
Antal sovrum: 3
BYGGNAD
Typ: Lagenhet
Byggd yta: 101-105m2
Byggår: 2022
Terass: 27-72m2
Takterass: 0-102 m2
OMGIVNING
DOKUMENT
No data was found
Visa fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

Location not found

INTRESSEANMÄLAN: