Marbella

La Zagaleta Residence

935 m2

9 RUM

€4.750.000  

Spanien

La Zagaleta Residence

Vill du bosätta dig i ett av Europas säkraste områden ligger La Zagaleta i Marbella i topp. För att passera vakterna behöver du äga en fastighet eller bli inbjuden och med inbjudan behöver du även ett pass för inresa.

Denna enastående fastighet har milslång utsikt över vattnet i ett mycket ovanligt privat söderläge med en stor tomt på nästan en hektar. Huvudbyggnaden på 1100 kvm är en av få i La Zagaleta i den här prisklassen. Läget i La Zagaleta är exceptionellt med bara 7 minuters bilresa från södra porten och inom golfbilsavstånd från golfklubbens klubbhus. Här finns möjlighet att dela tomten eller bygga vidare.

Du välkomnas bakom fastighetens grindsystem 50 meter högre med fyra till fem parkeringsplatser, på höger sida om entrén finns även entrén till det stora dubbelgaraget inbyggt i källarplan. Väl inne i fastighetens entréhall möts man genast av den makalösa vattenutsikten över Marbellabukten och tomtens privata läge. På denna våning hittar du ett stort vardagsrum, vardagsrum, stort kök med stor matplats, ytterligare ett inglasat uterum mitt i byggnaden samt två större sovrum med egna badrum.

Uppför trappan på vänster sida hittar du byggnadens master bedroom som är extremt stort och utbyggt med egen stor balkong mot vattenutsikten, rummet har det största badrummet i direkt anslutning som alla andra sovrum. I anslutning till det stora sovrummet finner ni både en gästtoalett och ett rum på den nordöstra delen av fastigheten som kan användas som kontor eller extra sovrum. På den västra delen av byggnaden på första våningen har du ytterligare två större sovrum med egna badrum. Alla sovrum har stora garderobssystem och mycket bra förvaring.

Uppför ytterligare en trappa hittar du ett trevligt skyddat kontor med egen balkong som nås på byggnadens sydvästra del.

I källaren finns idag en stor biografsal, ett stort gym utanför, en stor inglasad vinkällare, ett stort SPA med bastu och direkt tillgång till poolen. På östra sidan av byggnaden i källaren når du dubbelgaraget som är på cirka 60 kvadratmeter och rymmer fler än två bilar.

Fastigheten har en mycket fördelaktig konstruktion och kan med enkla medel renoveras till ett toppmodernt boende. På den främre delen av fastigheten nedanför fastighetens staket placeras solceller som täcker hela byggnadens energiförbrukning under hela året, varmt som kallt. Det är en sällsynt händelse att ett sådant här föremål dyker upp på marknaden, den växande marknaden i mikroområdet Zagaleta tilltalar såväl kändisar som nya internationella köpare. Bremberg International Estate kan erbjuda projektledning och slutförande av renovering till ett toppmodernt boende inom 4 månader efter tillträde.

FAKTA

Plats: La Zagaleta

Typ: Villa

Orientering: Sydlig

Utgångspris: €4.750.000  

Boarea: 935 m2

Tomtarea: 9800 m2

Byggd yta: 1100 m2

Antal rum: 9

Antal sovrum: 5

Antal badrum: 5

Antal pooler: 1

Parkering: Garage

INTERIÖR
Antal rum: 9
Antal sovrum: 5
Antal badrum: 5
Boarea: 935 m2
Källare: 250 M2
BYGGNAD
Typ: Villa
Läge mot: Sydlig
Byggd yta: 1100m2
Tomtarea: 9800m2
Fasad: Putsad
Parkering: Garage
Orientering: Sydlig
Antal pooler: 1
OMGIVNING
Plats: La Zagaleta
Avstånd till havet: 15000 m
Avstånd till shopping: 10000 m
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

INTRESSEANMÄLAN:

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.