Marbella

Luxury Apartments on the New Golden Mile

152-397 m2

3-5 RUM

€565.000  
- €1.315.000  

Spanien

Luxury Apartments on the New Golden Mile

Upplev det ultimata boendet i Costa del Sol med vårt nya resort-utvecklingsprojekt. Vår genomtänkt designade fastighet smälter sömlöst samman med den omgivande miljön och betonar den avslappnade och karakteristiska livsstilen i Estepona. Upptäck lättsamt boende med sofistikerad arkitektur av Villarroel Torrico och inspirerande interiörer av Gunni & Trentino.

Varje lägenhet är utrustad med Lutrons trådlösa smart-hemautomatiseringssystem, första gången för lägenhetsutveckling på Costa del Sol. Vårt resort-utvecklingsprojekt ligger på Esteponas ”New Golden Mile” och erbjuder utmärkta motorvägsförbindelser till hela Costa del Sol och ligger bara fem minuter från stadskärnan. Njut av bekvämligheten med närhet till lyxiga Kempinski Hotel och Laguna Village. Unna dig resort-stilboende med vår Clubhouse med co-working-lounge, cafébar, spa, inomhuspool och gym. Vår gemenskap har 24-timmars säkerhet och en dedikerad concierge-tjänst som erbjuder fastighets- och uthyrningshanteringstjänster. Med två resort-stil pooler, inklusive en uppvärmd pool, och över 27 000 kvadratmeter tropiskt landskapsdesignad trädgård, kan du verkligen koppla av och slappna av.

Välj mellan vårt urval av rymliga 2/3-rumsresidenser och 3/4-rumspenthouses. Varje lägenhet har privata terrasser och en takterrass, perfekt för att njuta av havs-, berg-, trädgårds- och poolvyer. Våra lägenheter har också energieffektiv luftkonditionering och golvvärme från Daikin, vilket ger komfort året runt. Dessutom kan du njuta av omfattande anpassnings- och uppgraderingsmöjligheter för att verkligen göra din lägenhet till din egen. Lev ditt bästa liv i vår resort-utvecklingsprojekt som erbjuder allt du behöver och mer. Dra nytta av vår närhet till golfbanor, butiker och stranden. Vår gemenskap har också en lekplats för barn, smart-hemautomatisering, walk-in-garderober, täckta terrasser och elektriska säkerhetsgardiner. Missa inte chansen att bo på en av de mest eftertraktade platserna på Costa del Sol.

FAKTA

Plats: Estepona

Typ: Villa

Orientering: South / West

Utgångspris: €565.000  

Boarea: 152-397 m2

Inomhusyta: 118-182 m2

Antal rum: 3-5

Antal sovrum: 2-4

Antal badrum: 2-3

Antal pooler: 2

Överlämning: Sept 2024

INTERIÖR
Antal rum: 3-5
Antal sovrum: 2-4
Antal badrum: 2-3
Boarea: 152-397 m2
Inomhusyta: 118-182 m2
BYGGNAD
Typ: Villa
Läge mot: South / West
Byggår: 2024
Orientering: South / West
Antal pooler: 2
OMGIVNING
Plats: Estepona
Överlämning:Sept 2024
DOKUMENT
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.