Marbella

LYXLÄGENHETER MED HAVSUTSIKT I BENAHAVÍS

144 – 171 m2

€859.000  
- €1.400.000  

Spanien

LYXLÄGENHETER MED HAVSUTSIKT I BENAHAVÍS

Denna resort ligger i ett privilegierat område precis ovanför La Quinta Golf Resort, bara 10 minuter från Marbella och från den kosmopolitiska småbåtshamnen Puerto Banús. Detta projekt ligger på den högsta punkten av kullen, vilket gör att du kan njuta av en imponerande panoramautsikt över hela kusten, La Concha-bergen och Medelhavet.

Detta lyxiga bostadskomplex består av 56 exklusiva lägenheter med tre och fyra sovrum med panoramautsikt över havet, fördelade i 7 kvarter med endast 2 lägenheter på varje våning vilket ger ytterligare ett stort värde. Varje fastighet är perfekt designad och genomtänkt för bekvämlighet och komfort för samtliga lägenheter. Alla rum i lägenheterna har eget badrum, och det finns också ett extra badrum för gäster. Det stora sovrummet har en praktiska inbyggda garderober, och varje sovrum har direkt tillgång till terrassen. Majoriteten av terrasserna har tak, förutom takvåningarna som är täckta med en vacker pergola. Köken i alla fastigheter är fullt utrustade med designmöbler och energisnåla vitvaror. Nästintill varje lägenhet har en privat trädgård, takterrass och privat pool.

Inom fastighetens ”gated community” finns två pooler, ett gym och ett en gemensamhetsanläggning. Ett av de mest speciella områdena inom bostadskomplexet är dess trädgårdsområden, som lägger till ytterligare skönhet till resorten med sin fräscha grönska och färgglada blommor året runt.

Golfälskare hittar också i detta område ett stort utbud av golfbanor för alla nivåer. Den närmaste golfbanan är La Quinta Golf & Country Club, med 27 hål, som anses vara en av de mest välrenommerade naven på Costa del Sol.

Komplexet ligger halvvägs mellan flygplatserna i Malaga och Gibraltar, vilket gör att de båda kan nås inom lite mer än 40 minuter med bil.

FAKTA

Typ: Lagenhet

Orientering: Sydväst / Syd / Sydost

Utgångspris: €859.000  

Boarea: 144 – 171 m2

Byggd yta: 199 – 290 m2

Antal sovrum: 3-4

Antal badrum: 3-4 (+1)

Överlämning: December 2025

INTERIÖR
Antal sovrum: 3-4
Antal badrum: 3-4 (+1)
Boarea: 144 – 171 m2
BYGGNAD
Typ: Lagenhet
Läge mot: Sydväst / Syd / Sydost
Byggd yta: 199 – 290m2
Orientering: Sydväst / Syd / Sydost
OMGIVNING
Överlämning:December 2025
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Utlandsobjekt: 778798

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.