Marbella

Villa Nueva Andalucía Modern

6 RUM

€3.595.000  

Spanien

Villa Nueva Andalucía Modern

Fastigheten innefattar ett exklusivt boede i modern boutiquestil, beläget i en unik och ultrasäker miljö, i hjärtat av golfdalen i Nueva Andalucia, Marbella. Belägen i en lugn och fridfull miljö, erbjuder denna moderna villa fullständig avskildhet samtidigt som den ligger bara ett kort avstånd till alla bekvämligheter och de mest prestigefyllda golfbanorna.

Med 5 sovrum och 5 badrum, ståtar denna moderna arkitektoniska pärla med väggar av glas, flera vidsträckta soldäck och en ljus och luftig öppen planlösning.

Fastigheten välkomnar dig till ett elegant vardagsrum med öppen planlösning, möblerat och inrett med känsla för detaljer. Vardagsrummet, matsalen och köket har all tillgång till den stora täckta terrassen och den välskötta trädgården. Hela fastigheten ståtar med en elegant och minimalistisk inredning som smälter in i perfektion med den samtida arkitekturen. Matsalen leder till ett utsökt skräddarsytt gourmetkök, färdigt till högsta kvalitet och med avancerade apparater, med utsikt över den tropiska trädgården och glittrande poolen.

Källaren är fylld med en specialdesignad bar, lounge och ett extra sovrum. Ytterligare rum kan göras om till ett gym eller ytterligare sovrum. De höga kvalitetsspecifikationerna, modern design och utmärkt läge gör denna fastighet till ett idealiskt familjehem att ha i Marbella.

FAKTA

Typ: Villa

Orientering: väst/sydväst

Utgångspris: €3.595.000  

Tomtarea: 1109 m2

Byggd yta: 599 m2

Terass: 212 m2 m2

Antal rum: 6

Antal sovrum: 5

Antal badrum: 5

Antal pooler: 1

Parkering: 2

INTERIÖR
Antal rum: 6
Antal sovrum: 5
Antal badrum: 5
BYGGNAD
Typ: Villa
Läge mot: väst/sydväst
Byggd yta: 599m2
Tomtarea: 1109m2
Parkering: 2
Orientering: väst/sydväst
Terass: 212 m2m2
Antal pooler: 1
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.