Marbella

Luxurious Townhouses with Panoramic Views at La Cala Golf Resort, Mijas

161 m2

4 RUM

€585.000  
- €628.000  

Spanien

Luxurious Townhouses with Panoramic Views at La Cala Golf Resort, Mijas

Upplev det ultimata inom lyxboende i denna nya bostadskomplex, en exklusiv samling av sprillans nya radhus belägna inom den prestigefyllda La Cala Golf Resort i Mijas, Costa del Sol. Med fantastiska panoramavyer över resorten, havet och Mijasdalen erbjuder dessa 21 rymliga radhus en unik boendupplevelse.
Fördjupa dig i en värld av komfort och funktionalitet över tre nivåer inom ett privat inhägnat samhälle. Njut av bekvämligheten med en privat källare, ett ljust och luftigt huvudplan med fullt utrustat kök, tre generöst tilltagna sovrum, ett vidsträckt solrum och en charmig trädgård. Dessa hem är omsorgsfullt utformade för att uppfylla de högsta byggnadsföreskrifterna och stoltserar med en eftertraktad energicertifiering av klass A.
Beläget mitt i en lugn omgivning mellan Sierra de Mijas Natural Park och Medelhavet erbjuder Belaria en sömlös blandning av lugn och tillgänglighet på Costa del Sol. Endast en kort 10-minuters bilresa från regionens fantastiska stränder, 20 minuter från glamorösa Marbella och en bekväm 30-minuters resa från Málagas flygplats, säkerställer denna plats en smidig och bekväm livsstil.
Förmån av underjordisk parkering, en uppfriskande gemensam pool, frodiga gemensamma trädgårdar, luftkonditionering, toppmoderna aerotermsystem, solvärmeanläggningar och isolerglasfönster. Dessutom säkerställer förberedelse för elbilar en framåtblickande och miljömedveten livsstil.
Golfentusiaster kommer att glädjas åt de fängslande vyerna över de perfekt skötta golfbanorna direkt utanför dörren. Upplev den sanna essensen av att bo i ett nytt bostadskomplex som perfekt kombinerar förtrollningen av en naturskön omgivning med en strategisk position inom det välrenommerade La Cala Golf Resort. Allt detta kan bli ditt till ett oslagbart pris.
Oavsett om du söker ett lyxigt fritidshus, en permanent bostad eller en smart investering, erbjuder detta projekt en extraordinär möjlighet att fördjupa dig i Costa del Sols förtrollande livsstil. Ge dig ut på ett nytt kapitel av upphöjt boende, omgiven av naturlig skönhet och världsklassiga bekvämligheter. Missa inte chansen att göra ett av dessa radhus till ditt drömhem i paradiset.
Inkluderade funktioner: Underjordisk parkering, Gemensam swimmingpool, Gemensam trädgård, Luftkonditionering, Toppmoderna aerotermsystem, Solvärmeanläggningar, Isolerglasfönster, Förberedelse för elbil.
Andra funktioner: Spektakulär utsikt över golfbanan.

Inflyttning: April 2025.

FAKTA

Typ: Radhus

Utgångspris: €585.000  

Boarea: 161 m2

Antal rum: 4

Antal sovrum: 3

Antal badrum: 3

INTERIÖR
Antal rum: 4
Antal sovrum: 3
Antal badrum: 3
Boarea: 161 m2
BYGGNAD
Typ: Radhus
Byggår: 2025
OMGIVNING
DOKUMENT
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.