Marbella

Mijas Luxury Townhouses

75-120 m2

2 -7 RUM

€505.000  
- €1.150.000  

Spanien

Mijas Luxury Townhouses

Projektet är beläget på en av naturens mest inspirerande platser vid kusten i södra Spanien med utsikt över en berömd golfbana, den prestigefyllda resorten är ett paradis som väntar på att upptäckas. Denna exklusiva resort kan ni njuta under den ljumma Medelhavssolen omfamnar det lyxiga konceptet med semesterstil där du har alla behov inramade.

Medelhavskusten på Costa del Sol har länge älskats av kräsna köpare som önskat njuta av en mängd utomhusaktiviteter och projektet är idealiskt beläget nära några av Spaniens vackra vita sandstränder. Dessutom ligger den populära staden La Cala några minuters bilresa borta känd för sina fina restauranger och dess flaggstränder. Detta eleganta projekt är positionerad högt med underbar utsikt och är skapat i moderna arkitektoniska linjer som smälter naturligt in i miljön. De fantastiska stränderna i området ligger inom gångavstånd och gör detta till den perfekta platsen för att njuta av alla aspekter av lyxboende på Costa del Sol med en sportklubb komplett med spa, fullt utrustat gym och tennis samt en exklusiv conciergeservice för att säkerställa att alla dina behov tillgodoses när du äger en fastighet här.

Majestätiskt på ett förhöjt läge med fantastisk sydvästlig utsikt, är dessa moderna hus med tre sovrum med spektakulär havsutsikt och en modern arkitektonisk stil. Dessa lyxfastigheter erbjuder väl fördelade inre utrymmen där vardagsrum, matplats och fullt utrustat kök som smälter in i ett vardagsrum som maximerar utsikten från golv till tak dörrar och fönster. Anknytningen mellan yttre och inre utrymme är sömlös, generös otäckt med terrasser och dess strålande utsikt över golfbanan och sydvästra kusten mot Medelhavet. Var och en av bostäderna färdigställs till en mycket hög standard, med porcelaingolv och neutrala toner och texturer genomgående. Rymliga sovrum med inbyggda garderober med on-svit med en klädkammare och vackert badr

FAKTA

Typ: Villa

Utgångspris: €505.000  

Boarea: 75-120 m2

Antal rum: 2 -7

Antal sovrum: 2-5

Antal badrum: 1-3

INTERIÖR
Antal rum: 2 -7
Antal sovrum: 2-5
Antal badrum: 1-3
Boarea: 75-120 m2
BYGGNAD
Typ: Villa
Byggår: 2021
OMGIVNING
Mijas Costa är populär bland internationella köpare till sitt underbara mikroklimat, fantastiska golfbanor och närhet till Málagas flygplats vilket gör det enkelt transportförbindelser. Málagas flygplats ligger cirka 20 minuter österut medan världsklassorter i Marbella och Puerto Banus är 20 minuter västerut. I närheten, Mijas Golf, Santana Golf och El Chaparral är de närmaste golfbanorna i denna region med ytterligare tre mästerskapsbanor i La Cala de Mijas. La Cala ligger bara ett par minuter bort och har en livlig restaurangscen med flera välkända kockar baserar sig här. Stränderna sträcker sig i mil och bakom stränderna, frodig andalusisk berg och vackra vitkalkade pueblos pricker område inklusive det charmiga berget Mijas Pueblo. Magnifika Malaga är platsen för konst, historia och kultur – promenera Carmen Thyssen -museet och ta in Picasso -museet och Pompidou Center.
Avstånd till havet: 5 min m
Avstånd till shopping: 5 min m
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

INTRESSEANMÄLAN:

Utlandsobjekt: 1109477

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.