Marbella

New Golden Mile Apartments near the Beach

4-5 RUM

€446.300  
- €496.900  

Spanien

New Golden Mile Apartments near the Beach

Stilren modern nyproduktion av 95 lägenheter och takvåningar, belägna i ett centralt läge på New Golden Mile. Oavsett om du letar efter det perfekta semesterhuset eller kanske en ny permanent bostad kommer du här ges valmöjligheter med ett stort utbud av bekvämligheter utanför dörren. The New Golden Mile erbjuder allt från golfbanor och stränder till skolor, underhållning, shopping och restauranger.

En elegant arkitektonisk design kombinerad med interiörer med öppen planlösning och moderna bekvämligheter skapar ett av de mest attraktiva nybyggda erbjudandena på marknaden idag, ingen sten har lämnats ovänd i utformningen av detta nya utvecklingsprojekt för att skapa en perfekt oas. Några av detaljerna som man noggrant har tänkt på inkluderar ytbehandlingar av högsta kvalitet, rymliga interiörer och terrasser med utsikt över havet och bergen.

Här erbjuds en hög standard med modert kök, badrum, skåp och tekniska installationer, tillsammans med ditt val från en rad olika texturer, material och färgtoner. Det finns också en lista med valfria funktioner som moderna gaseldstäder, köksuppgraderingar och takvåningsjacuzzis.

Säkra gated entréer ger trygghet för boende, med privat underjordisk parkering och rymliga förråd för varje fastighet. Dessutom har samhället och de gemensamma utrymmena också noggrant utformats, några av funktionerna som erbjuds inkluderar: övervakad entré, privat parkering och förvaring, stora anlagda trädgårdar, ett elegant pooldäck och ett professionellt utrustat gym och arbets-/mötesplats.

Den frodiga grönskan i de vidsträckta trädgårdarna är ett karakteristiskt inslag, en privat oas inom några hundra meter från havet, men i hjärtat av samhället finns en stor pool med vidsträckt privat solterrass.

Antingen för permanent boende, semesterbostad eller investering, dessa lägenheter är det perfekta valet oavsett nyttjande.

Sovrum: 2-4

Badrum: 2

Bebyggd yta: 97 – 140 kvm

Terrass: 23 – 59 kvm

Orientering: Varierande

Överlämning: juli ’25

FAKTA

Typ: Lagenhet

Utgångspris: €446.300  

Byggd yta: 97-140 m2

Terass: 23-59 m2

Antal rum: 4-5

Antal sovrum: 3-4

Antal badrum: 2

INTERIÖR
Antal rum: 4-5
Antal sovrum: 3-4
Antal badrum: 2
BYGGNAD
Typ: Lagenhet
Byggd yta: 97-140m2
Byggår: 2025
Terass: 23-59m2
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Utlandsobjekt: 2201

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.