Marbella

Nueva Andalucía Exclusive Residence

412 - 503 m2

5-7 RUM

€4.495.000  

Spanien

Nueva Andalucía Exclusive Residence

Detta gedigna svenska nybyggnadsprojekt består i fas ett av 11 fastigheter med underbar vattenutsikt bara 5 minuter från Puerto Banus och 5 minuters gångavstånd till centrala Centro Plaza i Nueva Andalucía. I Marbella är mikroområdet väsentligt både för er korta- och er långsiktiga investering men även för enkelheten i ert egna permanentboende eller om ni väljer att förvärva för ett semesterboende. Läget på dessa extremt välutrustade lyxiga fastigheter slår allt i denna prisklass. Ni får det bästa av två världar – stor takterass med strålande utsikt över medelhavet med egen pool, mellan 412 kvm till 503 kvm boendeyta, stora rymliga plan, totala terassytor över 200 kvm, högteknologisk säkerhetssystem, två till sex platser i eget garage i källarplan och sammantaget ett ”high-end” projekt i det bästa av lägen i Marbella. Vi erbjuder fem års ”Buy-back-guarantee” som innefattar att vi köper tillbaka er fastighet om ni ångrar ert köp.

Ansvarig utvecklare har tagit hänsyn till stora ljusinsläpp, modern enkelhet, lyxiga detaljer och stora ytor för att maximera boendekvalité. Med en gedigen erfarenhet med start år 1963 har utvecklaren tagit hänsyn till det som kunder i området värdesätter så som säkerhet, närheten till strand, restauranger och shopping. Vi är säkra på att detta boende, oavsett hur ni väljer att nyttja det kommer att inge alla era förväntningar. I denna prisklass är man ofta tvungen att ge avkall på några faciliteter och jämka men vi anser att det inte blir bättre än så här. Vår affärsidé bygger på att erbjuda kunder ”value for money” och som ni säkert nu förstått är detta på pricken vad denna term innefattar.

Det är endast en fastighet kvar i första fasen och endast fyra fastigheter kvar i fas två. Vi är på plats i Marbella och visar er mer än gärna de första färdigställda fastigheterna. Fas ett skall vara färdigställt till december år 2021 och fas två förväntas påbörjas inom kort.

FAKTA

Typ: Villa

Antal: 11 (endast en fastighet kvar i fas ett)

Utgångspris: €4.495.000  

Boarea: 412 - 503 m2

Terass: 186 - 213 m2

Antal rum: 5-7

Parkering: Garage 70 - 235 m2

INTERIÖR
Antal rum: 5-7
Boarea: 412 – 503 m2
BYGGNAD
Typ: Villa
Parkering: Garage 70 – 235 m2
Terass: 186 – 213m2
OMGIVNING
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

INTRESSEANMÄLAN:

Utlandsobjekt: 73893037

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.