Marbella

Nueva Andalucia Prestige

6 RUM

€5.395.000  

Spanien

Nueva Andalucia Prestige

Fastigheten är placerad tillsammans i ett mikroområde med utveckling av fem helt nya lyxvillor, och har ett högt läge i den prestigefyllda golfdalen i Nueva Andalucia, och erbjuder vacker utsikt över bergen och havet.

Med dess högklassiga design med modern touch och är oklanderligt placerad för att möta den magnifika panoramautsikten mot Medelhavet, hela vägen till den afrikanska kusten.

Ett sömlöst flöde mellan exteriöra och interiöra områden, sätter scenen för den typiska lättsamma medelhavslivsstilen. Omgiven av lummiga tropiska trädgårdar, får den stora infinitypoolen allt rampljuset, vilket ger hemmet en oaskänsla. Designprincipen för denna moderna egendom är att vara i ett med naturen, att komplettera behoven från de växlande årstiderna samtidigt som man får ut det mesta av Marbellas mikroklimat. Varje vinkel på vardagsrums-/sovrumsområdena har genomtänkt designats för att maximera utsikten över de anlagda markerna mot La Concha och Medelhavet.

Villan är fördelad på 3 våningar, genomgående kan du hitta stilfulla designdetaljer, ljusa rum med öppen planlösning och ett kök med vitvaror av högsta kvalitet. Den första våningen består helt av den påkostade mastersviten, med en ädel klädkammare och komplett badrum; de återstående sviterna med 3 sovrum finns på bottenvåningen.

Källarplanet är en underhållningsglädje, med ett TV-rum och snookerområde, en uppvärmd inomhuspool, bastu och ett fullt utrustat gym som enkelt kan göras om till ett extra sovrum vid behov. En billaddare har integrerats i garaget.

FAKTA

Typ: Villa

Orientering: Öst / sydost

Utgångspris: €5.395.000  

Tomtarea: 1274 m2

Byggd yta: 592 m2

Terass: 140 m2

Antal rum: 6

Antal sovrum: 5

Antal badrum: 4+1

Antal pooler: 2

Parkering: 2

INTERIÖR
Antal rum: 6
Antal sovrum: 5
Antal badrum: 4+1
BYGGNAD
Typ: Villa
Läge mot: Öst / sydost
Byggd yta: 592m2
Tomtarea: 1274m2
Parkering: 2
Orientering: Öst / sydost
Terass: 140m2
Antal pooler: 2
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.