Marbella

Nueva Andalucia Privilege

6 RUM

€4.995.000  

Spanien

Nueva Andalucia Privilege

Fastigheten är en utsökt presenterad lyxvilla belägen i hjärtat av Nueva Andalucia Golf Valley, inom mycket kort avstånd till alla lyxiga bekvämligheter i Marbella och stranden. Omgiven av prestigefyllda golfbanor är detta exklusiva boende den perfekta semestern eller permanent hem för en modern familj som letar efter en hälsosam livsstil under solen. Placerad på en på en stor privat tomt på mer än 1 218 m2 och är en perfekt lyxtillflyktsort i Marbella. Villan har fantastiska yttre utrymmen för att säkerställa högsta kvalitet utomhus: mogna tropiska trädgårdar, stor turkos pool med integrerade solstolar, naturstensgolv, balinesiska solstolar, uteservering och avkopplingsterrasser. Inuti välkomnar moderna utrymmen med öppen planlösning dig in i detta eleganta lyxhem. En utsökt lounge med fönster från golv till tak, en rymlig matplats och en modern öppen spis garanterar en mysig plats.

Villan har ett magnifikt modernt kök, som kombinerar till perfektion marmor och ek och är fullt utrustad med exklusiva Miele-apparater. Det stora sovrummet är ett sant mästerverk, en svit i kategorin Superior med de mest eleganta funktionerna. Detta sensationella sovrum har designats efter högsta specifikationer och utsökt inrett för att garantera komfort och lyx. Det stora sovrummet har direkt tillgång till poolområdet, precis som den mest lyxiga resorten. Alla gästrummen på Villa Rosas har eget badrum och har en minimalistisk och elegant inredning. Dessa bekväma rum har direkt tillgång till poolområdet eller njut av underbar utsikt över den tropiska trädgården. De olika umgängesytorna och biorum, gym och poolytor gör denna fastighet helt unik. På nedre plan kan vi hitta en sensationell TV-lounge med tillgång till en magnifik cocktailbar. På wellness-sidan kan vi hitta en vackert presenterad gymavdelning med extra badrum, ångbad och bastu.

Detta är en magnifik oas av lugn och frid, i ett bekvämt förstklassigt läge och med de mest lyxiga bekvämligheterna som finns. Visning rekommenderas varmt.

FAKTA

Typ: Villa

Orientering: sydöst

Utgångspris: €4.995.000  

Tomtarea: 1218 m2

Byggd yta: 447 m2

Terass: 171 m2 m2

Antal rum: 6

Antal sovrum: 5

Antal badrum: 5+3

Antal pooler: 1

Parkering: 3

INTERIÖR
Antal rum: 6
Antal sovrum: 5
Antal badrum: 5+3
BYGGNAD
Typ: Villa
Läge mot: sydöst
Byggd yta: 447m2
Tomtarea: 1218m2
Parkering: 3
Orientering: sydöst
Terass: 171 m2m2
Antal pooler: 1
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.