Marbella

Villas on the new golden mile of Marbella

€940.000  
- €1.390.000  

Spanien

Villas on the new golden mile of Marbella

The New Golden Mile blir värd för ett av Marbellas mest eleganta lyxkoncept. En aldrig tidigare skådad utveckling av 13 unika villor där avantgardistisk design markerar en vändpunkt för finsmakare av fint boende. I en charmig atmosfär, inbäddad i Medelhavets ljus och välsignad med de vackraste solnedgångarna, kombineras perfekta naturliga element för att skapa drömvillor som når perfektion. Ett drömläge, bara några steg från havet och nära en av de sista autentiska andalusiska stadsdelarna. Mellan Puerto Banus och Estepona ligger staden Cancelada som tillhör kommunen Estepona, som har behållit sin väsentliga spanska charm. Det representerar det ”äkta Andalusien” där du kan njuta av traditionen och värmen i södra Spanien. Den har i sin omgivning, många barer och restauranger som serverar medelhavsmat, butiker och alla typer av tjänster, samt är omgiven av natur och de bästa golfbanorna.

En fantastisk villa i alla dess utrymmen, som låter Medelhavets magnifika bris resa till varje hörn av hemmet och ge välbefinnande till sin ägare. Med en kristallomslagsdesign för maximalt ljus, för att reflektera frihet och fylla den magnifika interiören i Silk Villas med liv. Den yttersta omsorgen har tagits i utformningen av dessa villor för att skapa ett utsökt konstverk, för att tilltala dem med en kräsna smak.

Om du ångrar dig eller behöver tillgång till kapitalet låter vi dig aktivera vår ”återköpsgaranti” under fem år efter köpet. Detta innebär att ditt köp är helt riskfritt och som sådan en verkligt unik investeringsmöjlighet tillsammans med att förse dig med ett exceptionellt drömhus vid Medelhavet, där du är delaktig i bygget från första början. Kontakta oss idag för att veta mer om detta fantastiska projekt.

FAKTA

Plats: Cancelada (Marbella)

Typ: Villa

Utgångspris: €940.000  

Tomtarea: 1068 – 1100 m2

Byggd yta: 320 – 390 m2

INTERIÖR
BYGGNAD
Typ: Villa
Byggd yta: 320 – 390m2
Tomtarea: 1068 – 1100m2
OMGIVNING
Plats: Cancelada (Marbella)
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Utlandsobjekt: 324234

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.