Marbella

Puerto Banus Exclusive Residential

€5.900.000  

Spanien

Puerto Banus Exclusive Residential

Denna mycket exceptionella villa i hjärtat av den lyxiga Nueva Andalucía i Marbella är här för att tillfredsställa de mest krävande behov när det gäller Medelhavsstil. Beläget på en tomt på 2199 kvm med en byggd yta på 798 kvm, med 5 stora sovrum, biorum, vinkällare, gym, uppvärmd inomhus- och utomhuspool är det perfekt som ditt permanet- eller semesterboende och utgör en oslagbar investering. Säkerhet är av största vikt i alla aspekter av villan och dess omgivning, högkvalitativ finish och vitvaror gör din levnadsupplevelse till en äkta glädje i denna villa i Medelhavet.

Villan ligger i centrala Nueva Andalucía, 7 minuters promenad från Puerto Banus Marina. Flera barer, restauranger och livsstilstjänster ligger inom 3 minuters promenadavstånd, medan du kommer att bo i ett lugnt, exklusivt bostadsområde.
Villan är uppdelad i två nivåer. På den övre våningen leder den breda entrén till det rymliga vardagsrummet med stor matplats, tillsammans med det öppna köket som är utformat och utrustat enligt högsta standard. Förutom den uteplats i arabisk stil med en feng-shui-touch leder en gång till de 5 stora sovrummen, alla med eget badrum. Det stora sovrummet är värt att nämna separat: det mjuka flödet mellan rummet och duschområdet gör hela inredningen till ett verkligt mästerverk som kombinerar ljus och rymd. Den lägre nivån rymmer vinkällaren, en uppvärmd pool med bastu och det ljudisolerade biorummet, en gästtoalett och en bar, varifrån du direkt kommer åt garaget. De två nivåerna är anslutna med trappor och en hiss. Det sjätte sovrummet är en separat lägenhet med eget badrum, perfekt för en hembiträde.
Poolen och jacuzzin är omgivna av en riklig anlagd lounge för att njuta av Medelhavssolen eller koppla av vid spisen. Gymmet är smart beläget i en riktig privat del av tomten, omgiven av rik flora, och är direkt tillgänglig från det femte sovrummet, några steg från terrassen. Den stora matplatsen utomhus med grill och ett vinkyl gör vardagsupplevelsen i denna exceptionella villa komplett.
Förutom den behagliga livsstilen som utgör grunden är säkerheten för denna investering optimal. Denna fastighet ligger i ett väletablerat avancerat grannskap och har ständigt ökat sitt värde inför finansiell och covid-kris. Genom att göra ett snabbt köp före slutet av 2021 kommer du att spara mer än 170 000 euro i skatter, på grund av de lokala skattemässiga skattelättnaderna fram till 31 december 2021. Vårt unika 5-åriga återköpsgaranti gör det praktiskt taget en riskfri investering för dig. Om du inte gillar fastigheten under de första fem åren du äger den köper vi tillbaka den från dig.

FAKTA

Typ: Villa

Utgångspris: €5.900.000  

Tomtarea: 2199 m2

Byggd yta: 798 m2

Antal sovrum: 6

Antal badrum: 8

INTERIÖR
Antal sovrum: 6
Antal badrum: 8
BYGGNAD
Typ: Villa
Byggd yta: 798m2
Tomtarea: 2199m2
Byggår: 2021
Fasad: Puts
Faciliteter
Inomhus- och utomhusuppvärmd pool, bastu, gym, källare, gästlägenhet med eget bad/toalett, biorum, vinkällare och inkluderar en Ferrari
OMGIVNING
7 min walk to Puerto Banus Marina
Inomhus- och utomhusuppvärmd pool, bastu, gym, källare, gästlägenhet med eget bad/toalett, biorum, vinkällare och inkluderar en Ferrari
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Utlandsobjekt: 3245661

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.