Marbella

Rio Real Design Villas

€1.675.000  
- €1.960.000  

Spanien

Rio Real Design Villas

Dessa modernt designade villor är mer är något i sin egen klass – denna resort är ett livsstilsprojekt. Husen erbjuder den vackraste utsikten över det närliggande Medelhavet och Costa del Sol från deras unika läge mellan havet och bergen. Beläget vid den kosmopolitiska och omisskännliga staden Marbella, uppstod idén till resorten med det enda syftet att skapa ett drömparadis att kalla hem. Byggnadernas stilar designades för att visuellt och sensoriskt förnya dig baserat på instinktiv fantasi. Konceptet var att återuppliva byggmodellen för villor, ta deras bästa egenskaper och inkludera dem i dessa hem.
Komplexet består av 27 parhus som stoltserar med utmärkt kvalitet. Tack vare lutningen på tomten byggs husen på olika nivåer för att smälta in i lutningen, vilket garanterar en spektakulär och fri utsikt över havet från vart och ett av de planerade husen.
Projektet erbjuder 2 typer av parhus, med 4 och 5 sovrum, fördelade över källare, bottenvåningen och första våningen. De inkluderar också ett solarium med en privat pool som erbjuder otrolig havsutsikt.
Garageområdet är underjordiskt, med enkel åtkomst för fordon från den allmänna motorvägen som undviker trafikcirkulation inuti gården.
Komplexet har en utomhuspool för gemensamt bruk, stora trädgårdar och breda vägar till varje hus. Bebyggelsen kommer också att ha ett gym som kan nås från övervåningen i det gemensamma terrassen. Gymmet kommer att ha turkiskt bad, bastu, massagerum samt omklädningsrum och toaletter, varav en kommer att vara speciellt anpassad för funktionshindrade.

FAKTA

Typ: Villa

Utgångspris: €1.675.000  

Tomtarea: 12-130 m2

Byggd yta: 217-235 m2

Terass: 145-193 m2

Antal sovrum: 4-5

Antal badrum: 5-6

Parkering: 2

INTERIÖR
Antal sovrum: 4-5
Antal badrum: 5-6
Källare: 63-81 M2
BYGGNAD
Typ: Villa
Byggd yta: 217-235m2
Tomtarea: 12-130m2
Parkering: 2
Terass: 145-193 m2
OMGIVNING
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Utlandsobjekt: 456786

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.