Marbella

Sierra Blanca Country Club

280 m2

€1.195.000  

Spanien

Sierra Blanca Country Club

Bara 5 km från pulsen och de fina stränderna Puerto Banus finner ni denna idylliska urbanisering. Här har ni milsvid vattenutsikt från östra Marbella till Gibraltar i ett lugnt och gated community.

Fastigheten har en av de absolut mest förnämsta vattenutsikter som Marbella kan erbjuda. I en västlig orientering med stort pooldäck och en fastighet i utmärkt renoverat skick är det bara att flytta in och börja njuta.

Från den egna parkeringen går du en trappa ner till huset och i entréplan finner du stora umgängesytor, öppen kökslösning och ett stort sovrum med inbyggda garderobslösningar i direkt anslutning till eget badrum. Detta plan har även en gästtoalett som nås från hallen. Runt hela entréplanet finns stora umgängesytor, både i skydd från solen men även för de soldyrkande. Från detta plan går en kort trappa ned till poolområdet som har kontakt med terassen från köket.

Från entréplan via den östliga terrassen kommer ni ner till en egen stor lägenhet om 60 kvm, med stort vardagsrum och stort fönsterparti med underbar utsikt över poolen och vattenutsikten i bakgrunden. Här finns litet kök, toalett och dusch samt eget sovrum.

På nedre plan finner ni ytterligare tre stora sovrum, samtliga med inbyggda garderober och planet har två badrum med toaletter. Från terrassen finns ytterligare ett rum som kan användas som kontor/sovrum/förråd. Från nedre plan kommer man enkelt ett fåtal trappsteg ner till poolområdet från terrassen.

Från poolområdet är det sol hela dagen och intill poolen mot väst finner ni stora öppna ytor för solstolar och lekyta för barn. En trappa ned från pooldäcket har ni en källare med stor potential, här kan ni inreda SPA och gym och här finns även en toalett med dusch.

FAKTA

Plats: URB. Sierra Blanca Country Club

Typ: Villa

Orientering: Väst

Utgångspris: €1.195.000  

Boarea: 280 m2

Tomtarea: 999 m2

Byggd yta: 303 m2

Antal sovrum: 5

Antal badrum: 5

Antal pooler: 1

Parkering: 1

INTERIÖR
Antal sovrum: 5
Antal badrum: 5
Boarea: 280 m2
BYGGNAD
Typ: Villa
Läge mot: Väst
Byggd yta: 303m2
Tomtarea: 999m2
Byggår: 2005
Parkering: 1
Orientering: Väst
Antal pooler: 1
OMGIVNING
Plats: URB. Sierra Blanca Country Club
Avstånd till havet: 5,4 m
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.