Marbella

Villa Boho Nueva Andalucía

235 m2

€2.495.000  

Spanien

Villa Boho Nueva Andalucía

Fastigheten välkomnar dig till södra Spanien med sin fantastiska traditionella arkitektur, med en ljus vit exteriör som omedelbart fångar ögat. De välvda terrasserna utanför ger karaktären till fastigheten samtidigt som de hyllar dess traditionella stil. Inredningen är modern och modern, vilket återspeglar den senaste renoveringen.

Den moderna boho-chic stilen kännetecknas av ljusa toner som dekorerar utrymmena och skapar en öppen och sömlös atmosfär. Det dubbelhöjda taket i vardagsrummet förstärker utrymmet ännu mer, vilket ger en luftig känsla till vardagsrummet.

Köket är ett statement med elegant montering och gott om bänkutrymme för dem som gillar att laga mat, tillsammans med att det kommer fullt utrustat med toppmoderna köksmaskiner. Varje sovrum i villan har samma sofistikerade och chica design, med sitt eget eleganta moderna badrum, komplett med rockar och handdukar.

Utomhusterrasseområdena är generösa, med en trädgårdsterrass som omger fastigheten och ger gott om utrymme för solbad, uteservering, grillning och avkoppling. Det finns också en privat pool som kan avnjutas under varma sommardagar.

Takterrassen är perfekt för sommarnätter eller bara för att titta på solnedgången. Villa ligger i bostadsområdet Nueva Andalucia, inom den privata och säkra Marbella Country Club-gemenskapen. Här kan invånarna njuta av de många närliggande bekvämligheterna.

FAKTA

Plats: Nueva Andalucía

Typ: Villa

Utgångspris: €2.495.000  

Boarea: 235 m2

Tomtarea: 808 m2

Antal sovrum: 4

Antal badrum: 4

INTERIÖR
Antal sovrum: 4
Antal badrum: 4
Boarea: 235 m2
BYGGNAD
Typ: Villa
Tomtarea: 808m2
OMGIVNING
Plats: Nueva Andalucía
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.