Marbella

VILLA EL PARAÍSO

€1.650.000  

Spanien

VILLA EL PARAÍSO

Typisk andalusiskt 6-bäddsvilla med pool med stor trädgård och strålande utsikt över golfbana och vatten i horisonten i El Paraiso, Benahavis
Denna villa är byggd i typisk medelhavsstil med underbar utsikt, belägen i ett exklusivt och lugnt område intill. Med sina 2000 kvm stora trädgård och fruktträdgård och en fantastik vy över El Parasío Golf Club och bergsvy och vatten i horisonten. Utsikten, poolen och den stora tomten i ett underbart högt läge ger sol hela dagen och sent på kvällen.
De 4 av de totalt 6 sovrummen har eget badrum, medan det också finns två separata, vilket gör den idealisk att hyra ut. Bottenvåningen på 152 kvm består av ett stort vardagsrum med 3 sovrum, alla en-suite badrum, ett turkiskt hamam, en tvättstuga, ett pentry och två verandor. Den första våningen (246 kvm + 25 kvm terrass) har master bedroom med eget badrum och två andra sovrum med separata badkar. Den eleganta matsalen ligger bredvid det rymliga vardagsrummet med direkt tillgång till den smakfullt inredda täckta terrassen, där du kan njuta av den fantastiska utsikten tillsammans med en god måltid. Det finns en grill med matplats vid poolen också, och en passage tar dig ner till fruktträdgården med avokado och citronträd, fortfarande en del av din tomt.
Det finns ett garage för två bilar och ytterligare fem parkeringsplatser innanför grinden som skyddar huset. El Paraíso-området är ett exklusivt bostadsområde i Benahavís i Marbella-regionen, med internationella skolor av hög kvalitet, golf och andra sportfaciliteter och bekvämligheter till hands. Villan och trädgården möjliggör flera möjliga modifieringar efter egen smak. Det har en stor uthyrningspotential på grund av närheten till golfbanan, och samtidigt ger det ett lyxigt boende i medelhavsstil för ägarna. Lugn råder i området, även om pulsen i Puerto Banús och Marbella ligger bara ett par minuters bilresa bort.

FAKTA

Typ: Villa

Orientering: Öster

Utgångspris: €1.650.000  

Tomtarea: 2000 m2

Byggd yta: 398 m2

Antal sovrum: 6

Antal badrum: 6

INTERIÖR
Antal sovrum: 6
Antal badrum: 6
BYGGNAD
Typ: Villa
Läge mot: Öster
Byggd yta: 398m2
Tomtarea: 2000m2
Byggår: 2004
Orientering: Öster
OMGIVNING
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

INTRESSEANMÄLAN:

Utlandsobjekt: 23434999

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.