Marbella

Villa Sierra Blanca

333 m2

Bud välkomnas

Spanien

Villa Sierra Blanca

En unik möjlighet att förvärva en traditionell spansk fastighet i Sierra Blanca Country Club med oslagbar milsvid vattenutsikt från Puerto Banus till Gibraltar. Sierra Blanca Country Club är en privat gated community med fastigheter som sällan byter ägare. Detta område är populärt bland familjer, äldre par och de fastigheter som är belägna i området innefattar mestadels permanentboende men även delvis semesterboenden. Med tanke på den mindre omsättningen av fastigheter ökar priserna ganska kraftigt från år till år. Vi ser en god investering på både kort och lång sikt och ett område som alltid kommer vara populärt – utsikten, närheten till Puerto Banus och gemenskapen skapar ett ihållande värde.

Den privata entrén till fastigheten leder ner till en härlig typisk medelhavs uteplats i natursten och grönska. Husets  entré välkomnas ni till första våningen med det separerade köket och vardagsrummet som har direkt tillgång till terrassen. På första plan har ni även ett sovrum med direkt access till terrasen på västra sidan. En trappa upp på andra plan finns totalt två badrum och tre sovrum, alla med direkt tillgång till den övre terrassen. Bottenvåningen i villan har precis renoverats och förvandlats till ett modernt vardagsrum i medeltida stil med två sovrum och två badrum, med förinstallationer i stället för en bastu, gym, en vinkällare och ett biorum. Terrassen framför poolen har renoverats tillsammans med det inre utrymmet med samma ”medeltida slott” touch: pentryt, utomhusbaren och loungen stoltserar med högkvalitativ finish med uppmärksamhet på de mindre detaljerna. Detta nedre plan har oändliga möjligheter med att öppna upp delar av sovrummen för att skapa stora sällskapsytor. Väl ute på denna terrass och poolområdet är hela dalen och kustlinjen med Gibraltar och Afrikas silhuett under ens fötter.

Det lyxiga navet Puerto Banús ligger på 10 minuters bilresa, precis som flera högt uppsatta internationella skolor. Malagas flygplats ligger 50 minuters bilresa bort, och flera sportanläggningar kan nås på 10 minuter.

Denna villa är en liten pärla i Marbella som ger sina nya ägare en perfekt första eller andra bostad, så att de kan polera den ytterligare efter sin egen smak. Det ger också ett säkert kort för investerare, eftersom villan har mycket potential och möjlighet att uppgraderas ytterligare med en extra investering.

FAKTA

Plats: Sierra Blanca Country Club

Typ: Villa

Pris: Bud välkomnas  

Boarea: 333 m2

Tomtarea: 990 m2

Byggd yta: 393 m2

Antal sovrum: 6

Antal badrum: 6

INTERIÖR
Antal sovrum: 6
Antal badrum: 6
Boarea: 333 m2
BYGGNAD
Typ: Villa
Byggd yta: 393m2
Tomtarea: 990m2
Byggår: 2009
OMGIVNING
Plats: Sierra Blanca Country Club
DOKUMENT
No data was found
Visa fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

INTRESSEANMÄLAN:

Utlandsobjekt: 546lfk95