Marbella

Villa med havsutsikt i Mijas

431 m2

5 RUM

€1.950.000  

Spanien

Villa med havsutsikt i Mijas

Välkommen till denna lyxiga och moderna villa belägen i en helt ny, högkvalitativ urbanisation, bara en stenkast bort från den fantastiska Cabopino-marinan.

När du kliver in i det stora vardagsrummet möts du av ett dubbelbrett vardagsrum och ett öppet kök, fullt utrustat med toppmoderna Siemens-apparater och en lång frukostbar. Vardagsrummet kompletteras med tre generöst tilltagna sovrum, var och en med eget badrum, vilket ger ultimat integritet och komfort.

Den nedre våningen är genomtänkt utformad och har tvättstuga, ett rymligt privat garage och gott om plats för gym eller hemmabio. Det finns också möjlighet att skapa två ytterligare sovrum, vilket gör det till en mångsidig plats för större familjer eller frekventa gäster.

Golv till tak fönster över hela fastigheten ger fantastisk utsikt över havet och skapar en känsla av lugn och avkoppling. Den privata poolen och täckta terrassen ger den perfekta miljön för utomhusunderhållning, medan den privata trädgården erbjuder en lugn och rofylld plats för avkoppling.

Denna lyxiga villa har ett brett utbud av högkvalitativa bekvämligheter, inklusive luftkonditionering, golvvärme i badrummen, garderober, marmorgolv, privat terrass, förråd och ett fullt utrustat kök. Dessutom har villan fördelen av 24-timmars säkerhet, vilket ger en känsla av trygghet och sinnesfrid.

Denna enastående lyxvilla är i utmärkt skick och ger dig möjlighet att flytta in direkt och börja leva drömlivet. Det eftertraktade läget nära golfbanor, hamnar, skolor och stränder ger dig enkel tillgång till allt som området har att erbjuda.

Om du söker det ultimata inom lyxliv är denna enastående villa ett måste att se. Kontakta oss idag för att boka en visning och börja leva ditt bästa liv i ditt drömhem.

FAKTA

Plats: Mijas

Typ: Villa

Orientering: South-west

Utgångspris: €1.950.000  

Boarea: 431 m2

Inomhusyta: 366 m2

Tomtarea: 610 m2

Byggd yta: 498 m2

Antal rum: 5

Antal badrum: 5.5

INTERIÖR
Antal rum: 5
Antal badrum: 5.5
Boarea: 431 m2
Inomhusyta: 366 m2
BYGGNAD
Typ: Villa
Läge mot: South-west
Byggd yta: 498m2
Tomtarea: 610m2
Byggår: 2021
Orientering: South-west
OMGIVNING
Plats: Mijas
DOKUMENT
No data was found
Stäng fullständig beskrivning

VISNING

Location not found

INTRESSEANMÄLAN:

Utlandsobjekt: D1001

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.