Finansiär sökes till fastighetsprojekt Marbella

Under 2021  startade vi ett spanskt dotterbolag i samma varumärke som vi bedriver vår mäklarbyrå i Stockholm. Vi söker finansiering till att modellera om fastigheter samt bygga nya fastigheter. Konceptet bygger på mångårig erfarenhet i mikroområden i Marbella med en garanterad avkastning om 8% och med en möjlig uppsida upp till 30% på finansierat projekt. Bolaget har eget kontor i Nueva Andalucía, Marbella och det svenska kontoret är beläget i Näsby Park Centrum. Det spanska bolaget avser att arbeta med ett helhetskoncept från uppsökandet av tomter samt potentiella fastigheter för ombyggnationer och renoveringar. Varumärket har en tydlig ”high-end” profil och riktar sig i första hand mot en målgrupp med en budget över 2,5 miljoner euro. I denna prisklass finns ett större utrymme för att projektera med en högre marginal. Vi har en stor efterfrågan från både våra samarbetspartners och även från vårt egna kundregister för moderna lyxiga och nyckelfärdiga fastigheter i mikroområden kring Benahavís, La Cerquilla, Los Naranjos, La Quinta samt Nueva Andalucía.

Vi söker en eller flertalet investorer för att utveckla denna del av vår verksamhet som avser ett helhetskoncept. Från projekteringen till den klara produkten av fastighet till hela försäljningsprocessen som påbörjas redan i samband med byggnationen. Bolaget ägs av Eric Bremberg som arbetat som fastighetsmäklare i över tio år och under perioder varit väldigt aktiv med försäljning i Spanien. Bolaget har redan sedan starten i dec 2019 producerat rekordpriser i Djursholm med omnejd. Främst har verksamheten i Sverige syftat till diskret underhandsförsäljning av fastigheter högt över marknadsvärde. Vi har genom matchning av köpare och säljare skapat högre priser än vad marknaden via publika annonserings sajter så som Hemnet har möjlighet att erbjuda. Vi har byggt en tätt relation med köpare och säljare och de flesta av våra försäljningspriser publiceras inte. Våra köpare och säljare avser att dölja sina investeringar och försäljningar vilket vi avtalar under diskreta former.

I Marbella är marknaden stark och vi ser en postiv utveckling av fastighetsmarknaden i fåtalet utvalda mikroområden. Det är väldigt många säljare i Spanien som utger sig för att vara utbildade mäklare vilket ger oss som är registrerade mäklare i Sverige ett stort försprång. Vi vill komma i kontakt med rätt person som antingen avser att vara passiv finansiär eller aktiv del i hela processen. Vi ser helst att du/ni blir delägare i bolaget och finansierar ett projekt i taget. Investeringen i fastigheter och byggnationer i olika projekt sträcker sig från €500 k till €2,5 miljon och vi ser hellre högre finansierings nivå för att erbjuda en högre avkastning.

Kontakta Eric Bremberg | Ceo | FOUNDER

ERIC BREMBERG

CEO | OWNER | FOUNDER | REG. REAL ESTATE AGENT
+46 704 58 93 00
eric@brembergestate.com

Vill du få tillgång till våra fastigheter underhand?

Vi har specialiserat oss på att förmedla fastigheter underhand i Stockholm, helt utanför den publika marknaden.